Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille rutiinivoitto – Sveitsiläistähti hirmuiskussa

Winnipeg Jetsin Nino Niederreiter teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pelataan sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Kierroksen ensimmäinen kamppailu pelattiin jo lauantaina myöhään Suomen aikaa, kun NHL:n läntisen konferenssin kestomenestyjät kohtasivat toisensa. Kanadassa pelatussa ottelussa Winnipeg Jets jatkoi vahvaa virettään ja kaatoi viime kausina pudotuspeleihin rutiinilla edenneen Minnesota Wildin selvin lukemin.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets pääsi juhlimaan rutiinivoittoa NHL:ssä. Jets kaatoi valmentajaa kesken kauden vaihtaneen Minnesota Wildin. John Hynesin valmentama Wild kärsi toisen tappion yhdeksään kamppailuun, kun Jets oli vahvempi 4-2 -lukemin.

Jetsin ykköstähdeksi ottelussa nousi urallaan Wildia edustanut Nino Niederreiter. Jatkosopimuksen aiemmin syksyllä Jetsiin tehnyt isokokoinen sveitsiläishyökkääjä teki otteluun kaksi maalia ja keräsi tehotilastoon lukeman +1.

Niederreiter iski Jetsin 2-0 -maalin avauserässä ja 3-0 -maalin toisen erän seitsemännellä minuutilla. Niederreiter vastasi joukkueensa voittomaalista, joka oli samalla hyökkääjän kauden 12.

Kahdesta muusta kotijoukkueen maalista ottelussa vastasivat Alex Iafallo ja kauden toisen maalinsa tehnyt Axel Jonsson-Fjällby. Wildin maalit menivät Ryan Hartmanin ja Matt Boldyn nimiin. Kummallakin on maaleja kasassa tämän kauden osalta 11.

Jetsin joulukuu oli varsin vahva, sillä joukkue hävisi kuukauden otteluistaan ainoastaan neljä kamppailua ja jäi pisteittä kahdesti. Kumpikin ottelu, jossa Jets jäi pisteittä osui kuun ensimmäiselle kahdelle viikolle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL