Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti tykitti historiaa! – ”Ensimmäinen kerta…”

Florida Panthersin Eetu Luostarinen teki kaksi maalia.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella vakuuttava esitys viime kesänä NHL:n Stanley Cup -finaaleihin edenneeltä Florida Panthersilta. Alkukankeuden jälkeen Panthers pelasi todella vahvan ottelun Montreal Canadiensia vastaan ja nappasi ansaitun kotivoiton. Panthersilta esiin nousi työteliäs suomalaishyökkääjä, joka onnistui urallaan ensimmäistä kertaa tekemään kaksi maalia samaan kamppailuun.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä Montreal Canadiensin. Panthers oli Martin St. Louisin valmentamaa joukkuetta vahvempi selvin 4-1 -lukemin. Voitto oli Panthersille kauden 22. Pisteitä joukkueella on koossa 46 kappaletta ja viime kauden menestysjoukkue tiukentaa näin otettaan suoraan pudotuspelipaikkaan ennen vuoden vaihdetta.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä maalihanat saatiin auki. Suomalaistähti Eetu Luostarinen vei ylivoimalla Panthersin johtoon. Maali oli suomalaiselle kauden kuudes. Kolme minuuttia Panthersin avausmaalista Canadiens nousi tasoihin, kun maalitykki Cole Caufield osui ylivoimalla maalin lähietäisyydeltä.

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista, mutta Panthers otti kuskin paikan viimeisellä 20 minuutilla. Kotijoukkue karkasi Luostarisen illan toisella osumalla johtoon reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen. Erän puolivälin jälkeen reilut neljä minuuttia ennen päätöstä voimahyökkääjä Sam Bennett niittasi Panthersin jo kahden maalin johtoon.

Ajassa 57.13 Carter Verhaeghe naulasi loppulukemat tyhjiin. Verhaeghe pääsi tekemään toisessa erässä jo Panthersin 2-1 -maalin Aleksander Barkovin maagisesta syötöstä, mutta maali hylättiin. Ylivoimalla syntynyttä maalia edelsi paitsio.

Lähes 20 minuuttia ottelussa peliaikaa saaneelle Luostariselle kahden maalin ilta oli uran ensimmäinen. Kolmesta suomalaisesta Luostarinen sai eniten peliaikaa kotijoukkueen osalta. Canadiensin kokenut suomalaishyökkääjä Joel Armia pelasi 14 minuuttia. Jesse Ylönen pelasi vain reilut kahdeksan minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL