Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Antti Raanta palasi voitokkaana NHL:n! – Sebastian Aholla hurja tehoilta

Montreal Canadiensin Cole Caufield ja Carolina Hurricanesin Sebastian Aho.
AOP

NHL:ssä on palattu kahden pelatun kierroksen voimin joulutauolta takaisin kaukaloon. Suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen joukkue on ollut jo useamman kauden ajan Carolina Hurricanes. Hurricanes selvitti viime kaudella tiensä NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin, mutta taipui suoraan neljässä kamppailussa Florida Panthersille. Tämä kausi on ollut yllättävän tuskainen Hurricanesille.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella maukkaan kotivoiton NHL:ssä. Hurricanes kaatoi kotiyleisönsä edessä Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin. Hurricanes oli suomalaistähtien loistamassa ottelussa vahvempi 5-3 -lukemin.

Voitto oli Hurricanesin kauden 19. Pisteitä joukkue on kerännyt tililleen 42 kappaletta.

Hurricanesin maalille paluun teki Antti Raanta, joka torjui yhteensä 18 kertaa voiton eteen. Ykkössentteri Sebastian Aho syötti ottelussa neljä maalia, kun venäläistykki Andrei Svechnikov viimeisteli hattutempun. Svechnikovin lisäksi maalinteosta vastasi ruotsalaishyökkääjä Jesper Fast. Fast viimeisteli kaksi osumaa. Brent Burns syötti kolme maalia ja keräsi tehotilastoon lukeman +3.

Canadiensin maalilla Cayden Primeau torjui yhteensä 26 kertaa. Vieraiden maaleista vastasivat Michael Matheson, Mitchell Stephens ja Josh Anderson.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL