Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton putki sai jatkoa! – NHL:n supertähti ilmiliekeissä

Arizona Coyotesin Alexander Kerfoot ja Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.
AOP

NHL:ssä nähtiin runkosarjan viimeinen ottelukierros ennen kolmen päivän mittaista joulutaukoa. NHL:ssä palataan kaukaloon tiistaina, kun Tapaninpäivänä on luvassa huima 14 ottelun kierros. Joulutauolle vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche lähti erinomaisen esityksen jälkeen, kun tälläkin kaudella suurien mestarisuosikkien joukkoon kuuluva Avalanche murskasi Arizona Coyotesin. Avalanchen tähtihyökkääjä jatkoi hurjaa tuloskuntoaan viimeiseltä reilulta kuukaudelta.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche tiukensi NHL:n läntisen konferenssin kärkitaistelun tilannetta. Avalanche nappasi runkosarjan 21. voittonsa kaatamalla kotiyleisönsä edessä Arizona Coyotesin. Avalanche oli Andre Tourignyn valmentamaa joukkuetta vahvempi selvin 4-1 -lukemin.

Ottelussa Avalanche ratkaisi pelin jo ensimmäisen 40 minuutin aikana iskemällä neljä maalia. Coyotes pääsi ottelussa tulostaululle päätöserässä, mutta kirivaihe pysähtyi yhteen maaliin reilut kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Avalanchen maaleista ottelussa vastasivat puolustajat Bowen Byram ja Josh Manson, sekä laitahyökkääjät Fredrik Olofsson ja Valeri Nichushkin. Venäläishyökkääjä Nichushkinille osuma oli kauden 16. Olofsson iski ottelussa tehot 1+1 ja Logan O’Connor syötti kaksi maalia. Pisteille pääsi myös ykkössentteri Nathan MacKinnon, joka venytti pisteputkensa jo 18 ottelun mittaiseksi. MacKinnon on iskenyt alkukauteen yhteensä 18 maalia ja 54 tehopistettä.

Avalanchen maalilla yhteensä 24 kertaa torjuneen Alexandar Georgievin nollapelin vei Alexander Kerfoot. Toronto Maple Leafsissa vielä viime kaudella pelannut laitahyökkääjä naulasi kauden neljännen osuman Michael Carconen ja Sean Durzin esityöstä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL