Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov voiton pääarkkitehtinä! – Vegasin maalivahdin superesitys ei riittänyt

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov.
AOP

NHL:ssä aloitettiin lauantaina Suomen aikaa viimeinen ottelukierros ennen joulutaukoa. Lauantai-iltana NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua, kun Nashville Predators isännöi Dallas Starsia. Lauantai-illan myöhemmässä ottelussa viime kesän Stanley Cup -finalistit Florida Panthers sekä Vegas Golden Knights kohtasivat. Panthers onnistui kotiottelustaan nappaamaan voiton pitkällä vieraskiertueella olevaa Golden Knightsia vastaan, joka voitti viime kesänä toisen Floridassa pelatuista otteluista Stanley Cup -finaaleissa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers pelasi erinomaisen kotiottelun NHL:ssä. Panthers kaatoi viime kesän Stanley Cup -finaalivastustaja Vegas Golden Knightsin. Panthers oli Bruce Cassidyn valmentamaa miehistöä vahvempi kolmannen erän alkupuolen maaleilla 4-2 -lukemin.

Ottelussa Panthers oli läpi illan hallitsevampi osapuoli, mutta Golden Knights oli tuttuun tyyliin äärimmäisen sitkeä vastustaja. Toisessa erässä kumpikin joukkue onnistui kahdesti maalinteossa. Päätöserässä Panthers teki eron ylivoimalla iskien kahdesta pakkopelistä pelivälineen ohi vahvasti esiintyneen Golden Knights maalivahti Jiri Pateran.

Aleksander Barkov oli Panthersin ykköstähti syöttämällä kaksi maalia. Carter Verhaeghe iski 3-2 -voittomaalin kolmannessa erässä ja Sam Reinhart naulasi 4-2 -osumalla viimeisen naulan vieraiden arkkuun. Verhaeghelle maali oli Panthers uran sadas ja se syntyi 235. otteluun. Verhaegheä nopeammin vastaavaan temppuun on yltänyt ainoastaan Pavel Bure. Reinhartille maali oli kauden 19.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL