Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kestomenestyjät Atlantin divisioonassa vahvoilla – ”Tämä yllättää!”

Boston Bruins kaatoi runkosarjan viimeisessä kamppailussa Montreal Canadiensin.
AOP

NHL:ssä lähdettiin joulutauolle sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:ssä palataan kaukaloon keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa 14 ottelun kierroksella, eli lähes kaikki 32 joukkuetta ovat tulessa. NHL:ssä viime kaudella saatiin Stanley Cup -finaaleihin toinen joukkue itäisen konferenssin Atlantin divisioonasta. Tälläkin kaudella Atlantin divisioona on todella kova.

NHL:ssä odotettiin suuria muutoksia pudotuspelijoukkueisiin, kun runkosarja lyötiin käyntiin. Normaalisti noin kolmesta kuuteen joukkuetta vaihtuu pudotuspeleissä kahden kauden välillä eikä tämäkään kausi merkittävää muutosta ole tuomassa.

NHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista pelaa tälläkin kaudella Atlantin divisioonaa joulutauolle lähdettäessä johtava Boston Bruins. Bruinsilla on kasassa 19 voittoa 32 otteluun ja yhteensä 44 pistettä. Kolmesta suorasta paikasta pudotuspeleihin taistelee taistelee neljä joukkuetta, kun Bruinsin lisäksi mukana taistelussa ovat Tampa Bay Lightningin, Toronto Maple Leafs ja viime kesän finalisti Florida Panthers.

Maple Leafs on divisioonassa toisena neljä pistettä Bruinsin takana ottelun vähemmän pelanneena. Panthers on Maple Leafsin kanssa tasapisteissä kaksi ottelua Maple Leafsia enemmän pelanneena. Lightning on ulkona suorasta paikasta pudotuspeleihin. Kestomenestyjällä on 35 otteluun kasassa 17 voittoa ja yhteensä 39 pistettä.

Kovimmat haastajat neljän kovan takana ovat Montreal Canadiens ja Detroit Red Wings. Red Wings oli ennen joulukuuta yksi alkukauden vahvimmista joukkueista, mutta puolustuspään ongelmat ovat maksaneet Derek Lalonden valmentamalle joukkueelle todella paljon pisteitä.

Divisioonan pohjilla Buffalo Sabresilla on 35 otteluun 32 pistettä ja se on yksi suurimmista pettymyksistä. Jacques Martinin valmennukseen vastikään siirtynyt Ottawa Senators on 29 pelatun ottelun jälkeen 12 voitossa ja 24 pisteessä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL