Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jälleen tappio! – Liigan mestarisuosikki tappioputkessa joulutauolle

Rauman Lukon Steven Jandric osui kahdesti HIFK:ta vastaan.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona vain yksi ottelu, kun Helsingin IFK kohtasi kotiyleisönsä edessä Rauman Lukon. Ottelu oli kummallekin joukkueelle viimeinen ennen joulua. Sekä HIFK, että Lukko palaavat Liiga-kaukaloon Tapaninpäivänä eli ensi viikon tiistaina. Ottelusta odotettiin tiukkaa vääntöä ja lopulta sellainen saatiinkin.

Tomi Lämsän valmentama Rauman Lukko venytti voittoputken Liigassa jo neljän kamppailun mittaiseksi. Lukko kaatoi vieraskaukalossa vahvan esityksen päätteeksi Helsingin IFK:n. Lukko oli Ville Peltosen valmentamaa HIFK:ta parempi 2-1 -lukemin.

Tappio oli HIFK:lle jo kolmas putkeen. Joukkue pitää Liigassa tappiosta huolimatta kolmatta sijaa hallussaan pisteen erolla Lukkoon.

Ottelussa nähtiin maali jokaisessa erässä. Avauserässä Lukon kanadalaisvahvistus Steven Jandric iski vieraat johtoon Sebastian Revon syötöstä. Toisessa erässä reilun 11 minuutin pelin jälkeen samainen hyökkääjä onnistui toistamiseen ja vei vieraat 2-0 -johtoon. Jandric on kolmeen Liiga-otteluun iskenyt kolme maalia.

HIFK nousi otteluun mukaan kolmannen erän puolivälissä, kun Eetu Koivistoinen iski 2-1 -kavennuksen. Esityön maaliin tekivät maalitykki Kristian Vesalainen ja puolustaja Luke Martin. Kovasta yrityksestä huolimatta HIFK ei enää ottelussa onnistunut tasoihin nousemaan.

Vieraiden maalilla voiton torjunut Daniel Lebedeff torjui yhteensä 16 kertaa. HIFK:n maalilla Niko Hovinen koppasi yhteensä 22 laukausta.

Liigassa pelataan torstaina kuuden ottelun kierros, jonka jälkeen sarjassa siirrytään joulutauolle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga