Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkinin pisteputki katkesi! – Washington nappasi arvokkaat pisteet

New York Islandersin Noah Dobson puolustaa Washington Capitalsin Alexander Ovechkinia.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä kolmen ottelun kierros. NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa pelattiin merkittävä ottelu, kun alkukauden otteluruuhkassa oleva New York Islanders vieraili Washingtonissa. Washington Capitals käytti lepoedun hyödykseen ja nappasi arvokkaat kaksi pistettä jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals nappasi jo toisen voittonsa putkeen NHL:ssä. Capitals nosti koko kauden voittosaldonsa jo 16’sta kaatamalla New York Islandersin kotiyleisönsä edessä. Capitals oli Lane Lambertin valmentaa joukkuetta vastaan vahvempi niukin 3-2 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Islandersilla on kasassa 32 ottelun jälkeen 15 voittoa ja yhteensä 39 pistettä. Islanders on hävinnyt yhteensä yhdeksän kamppailua varsinaisen peliajan jälkeen. Capitalsilla on 29 ottelun jälkeen kasassa 36 pistettä. Joukkueet taistelevat samoista sijoista Metropolien divisioonassa.

Kotijoukkue sai otteluun vahvan alun, kun Capitals karkasi ottelussa johtoon. Capitals johti ottelua kahdesti, mutta Islanders nousi aina tasoihin ja ratkaisu pelille haettiin jatkoajalta, jossa kotijoukkueen tähtisentteri nousi ylivoimalla sankariksi.

Capitalsin maaleista ottelussa varsinaisella peliajalla vastasivat huippulupaus Hendrix Lapierre ja puolustaja Joel Edmundson. Kanadalaissentteri Dylan Strome iski kauden 13. maalin jatkoajalla ja viimeisteli voiton Alexander Ovechkinin syötöstä. Venäläiskapteenilla on kasassa tämän ottelun jälkeen 18 tehopistettä 29 otteluun.

Islandersin maaleista vastasivat Hudson Fasching ja kapteeni Anders Lee, joka naulasi päätöserässä tasoituksen. Darcy Kuemper torjui Capitalsin maalilla voiton 30 torjunnalla ja Semyon Varlamov venyi kiekon tielle Islandersin maalilla yhteensä 33 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL