Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Via dolorosalle jatkoa! – NHL-joukkue melkoisessa kierteessä

Detroit Red Wings taipui Winnipeg Jetsin käsittelyssä. Laurent Brossoit torjui voiton.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kanadan puolella nähtiin yksi kamppailu, kun vahvassa syysvireessä oleva Winnipeg Jets isännöi heikompaan suhdanteeseen ajautunutta Detroit Red Wingsiä. Ottelusta saatiin lopulta hyvinkin yksipuolinen näytös kotijoukkueen oltua kamppailussa täysin ylivertainen.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets vahvisti asemiaan NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan pudotuspelitaistelussa. Jets kaatoi kotiyleisönsä edessä Detroit Red Wingsin ja nappasi jo kauden 19. voittonsa. Jets kaatoi Derek Lalonden valmentaman miehistön selvin lukemin 5-2.

Red Wingsille tappio oli neljäs putkeen ja seitsemäs edelliseen kahdeksaan otteluun. Jets venytti voitollaan pisteputken neljän ottelun mittaiseksi ja palasi voittojen tielle.

Ottelun avauserässä nähtiin vain yksi maali, kun Jets karkasi johtoon. Toisessa erässä Red Wings tuli ottelussa tasoihin, mutta lopulta kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen kolmen maalin johdosta.

Vieraat tulivat kahden maalin päähän päätöserän ensimmäisellä puolikkaalla, mutta Jets karkasi uudelleen kolmen maalin johtoon eikä antanut Red Wingsille mahdollisuutta taistella pisteistä.

Jetsin ykköstähti ottelussa oli Gabriel Vilardi, joka venytti maaliputkensa jo neljään otteluun 1+2 tehoilla. Olli Määttä onnistui Red Wingsiltä maalinteossa yhdessä Patrick Kanen kanssa. Määtälle osuma oli kauden ensimmäinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL