Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n alavireinen huippujoukkue nappasi arvokkaan voiton

Seattle Krakenin Brian Dumoulin ja Los Angeles Kingsin.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun mittainen kierros. Ottelukierroksen viimeisessä kamppailussa vahvassa syysvireessä oleva Los Angeles Kings isännöi Seattle Krakenia. Viime kauden yllätysjoukkue Kraken on ollut syksyn melkoisessa alavireessä, joten enkelten kaupungista napattu voitto tuli tarpeeseen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi NHL:ssä kauden 11. voittonsa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kraken kaatoi vieraskaukalossa tiukan väännön jälkeen Los Angeles Kingsin. Kraken oli Todd McLellanin valmentamaa miehistöä vahvempi 2-1 -lukemin.

Voitollaan Kraken venytti pisteputken viiden ottelun mittaiseksi ja otti kolmannen voiton viiteen kamppailuun.

Ottelussa avauserä oli maaliton. Toisessa erässä Kraken karkasi johtoon, kun voimahyökkääjä Brandon Tanev onnistui viemään vieraat edelle kauden kolmannella osumalla. Kolmannen erän seitsemännellä minuutilla Kraken lisäsi johdon kahteen maaliin, kun Jordan Eberle viimeisteli kauden neljännen osumansa.

Kings pääsi ennen kolmannen erän puoliväliä ottelussa ensimmäistä kertaa taululle, kun Blake Lizotte onnistui alivoimalla iskemään kavennusmaalin. Tämän lähemmäksi kovasti maalintekoa yrittänyt Kings ei päässyt vaan pisteet lähtivät Krakenin matkaan.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli 42 kertaa torjunut Joey Daccord. Daccord torjui kahteen ensimmäiseen erään 36 kertaa, kun Kings yritti päästä edelle. Kingsin maalilla kokenut Cam Talbot torjui 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL