Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loistavia uutisia! – NHL-tähti palaamassa pelikuntoon

Minnesota Wild taipui Carolina Hurricanesin käsittelyssä. Max Pacioretty loukkaantui.
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals on saamassa helpotusta loukkaantumisiin. Joukkueeseen kesällä sopimuksen tehnyt laitahyökkääjä on palaamassa pelikuntoon ja hänen odotetaan tekevän debyytin uuden seuran riveissä jo ennen vuoden vaihtumista.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals on NHL:n Metropolien divisioonassa loistavissa iskuasemissa tällä hetkellä. Capitals pitää hallussaan divisioonassa viidettä sijaa ja eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on vain neljä pistettä.

Capitals kohtaa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa New York Islandersin kotiyleisönsä edessä. Islanders pitää kolmatta sijaa hallussaan, mutta on pelannut kolme ottelua Capitalsia enemmän.

Capitals on syksyllä kärsinyt loukkaantumisista ja yksi merkittävä loukkaantuminen koskee kokenutta laitahyökkääjää. Capitals teki kesällä vuoden mittaisen ja kahden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Max Paciorettyn kanssa.

Kokenut laitahyökkääjä pelasi vain viisi ottelua viime kaudella Carolina Hurricanesin riveissä. Pacioretty kärsi akillesjännevammasta, mikä uusiutui viime talvena juuri ennen pudotuspelejä.

Pacioretty on tehnyt loistavaa työtä kuntoutuksen kanssa ja on harjoitellut jo Capitalsin kanssa täysiä harjoituksia. Paciorettyn odotetaan tekevän debyytti Capitals-paidassa joulun jälkeisessä ottelussa New York Rangersia vastaan.

35-vuotiaalla hyökkääjällä on vyöllään 855 ottelua NHL:ssä ja yhteensä 645 tehopistettä.

Capitalsin kokoonpanosta ovat ennen joulua sivussa Paciorettyn lisäksi laitahyökkääjät Sonny Milano ja T.J. Oshie.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL