Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Superlupaus debytoi NHL:ssä! – Tässä ketjukoostumukset

Washington Capitalsin Ivan Miroshnichenko tekee NHL-debyytin.
AOP

NHL:ssä tiukasti pudotuspelipaikoista itäisessä konferenssissa taisteleva Washington Capitals esittelee torstain vastaisena yönä Suomen aikaa uuden pelaajan. Capitalsin riveissä debytoi huippulupaava venäläishyökkääjä, joka oli tyrkyllä jo syyskuussa Capitalsin kokoonpanoon, mutta NHL:n harjoitusleiriltä matka jatkui AHL:n puolelle.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals kohtaa New York Islandersin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Otteluun Capitals tulee voitto viikonlopulta allaan, sillä joukkue nappasi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen niukan 2-1 -voiton Carolina Hurricanesista.

Joulukuussa Capitals on onnistunut keräämään neljä voittoa yhdeksään kamppailuun ja keräämään yhteensä kymmenen pistettä, sillä kaksi tappiota on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

Kovaan taistoon keskiviikkona pelannutta New York Islandersia vastaan lähtee Capitals levänneenä. Capitalsilla on tällä hetkellä kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Islandersilla, joka nappasi kotivoiton Edmonton Oilersista keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa 3-1 -lukemin.

Islanders pitää NHL:n Metropolien divisioonassa kolmatta sijaa hallussaan, kun Capitals on viidentenä neljä pistettä Lane Lambertin valmentamaa joukkuetta perässä.

Islandersia vastaan Capitalsin venäläislupaus Ivan Miroshnichenko tekee NHL-debyytin. Miroshnichenko nostettiin AHL:stä NHL:n puolelle yhdessä toisen ykköskierroksen varauksen eli Hendrix Lapierren kanssa. Hyökkkääjät pelaavat samassa hyökkäyskolmikossa yhdessä kokeneen Evgeny Kuznetsovin kanssa.

Vuonna 2022 ykköskierroksen 20. pelaajana NHL:n varattu Miroshnichenko on tehnyt Hershey Bearsin riveissä AHL:ssä tällä kaudella 27 otteluun kahdeksan maalia ja yhteensä 15 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL