Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loistavia uutisia! – NHL:n supertähti palaamassa kaukaloon

Jeff Skinnerillä on ollut vaikeaa viime kaudet.
AOP

NHL:ssä melko pahassa syöksykierteessä oleva Buffalo Sabres on jo joulun lähellä todella kaukana pudotuspelipaikasta. Sabres pitää jouluviikolla NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa seitsemättä sijaa hallussaan ja omaa reilun piste-eron kolmanteen paikkaan. Sabres on saamassa lähiaikoina yhden tähtipelaajistaan takaisin kokoonpanoon, mikä on hyvä uutinen.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres lähti tähän NHL-kauteen suurten odotusten kera, mutta syksy on ollut iso pettymys. Sabres on pelannut 33 ottelua ja onnistunut voittamaan vain 13 kamppailua. Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Sabres kärsi karun tappion Columbus Blue Jacketsille, kun Pascal Vincentin valmentama joukkue oli 9-4 -lukemin vahvempi.

Sabresilla on matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan tällä hetkellä yhdeksän pistettä. Sabres on pelannut kuitenkin kaksi ottelua enemmän kuin kolmantena divisioonassa oleva Florida Panthers, joka on ollut läpi syksyn huomattavasti Sabresia laadukkaampi nippu. Lisäksi Sabresin ja Panthersin välissä on vielä Detroit Red Wings sekä kestomenestyjä Tampa Bay Lightningin, joilta odotetaan menestystä runkosarjan keskivaiheilla.

Sabres pelaa ennen joulua vielä kaksi ottelua ja näistä ensimmäiseen joukkue on saamassa kokeneen tähtipelaajan takaisin kokoonpanoon. Jeff Skinner on palannut joukkueen harjoituksiin kärsittyään ylävartalovammasta. Skinnerin uskotaan palaavan kokoonpanoon perjantain vastaisena yönä pelattavaan otteluun, jossa Sabres kohtaa Toronto Maple Leafsin.

– Tuntuu hyvältä. Oli todella hyvä harjoitus, kommentoi laitahyökkääjä kuntoaan.

Harjoituksissa Skinner luisteli yhdessä Alex Tuchin ja Tage Thompsonin kanssa.

Maple Leafsia vastaan Sabres saattaa saada myös voimahyökkääjä Jordan Greenwayn takaisin kokoonpanoon, joka on ollut yhdeksän ottelua peleistä sivussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL