Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsittämätön takaisku – NHL:n superlupaukselle ikävä kohtalo

Nolan Patrick Philadelphia Flyersin paidassa.
AOP

NHL:n varaustilaisuudessa kesällä 2017 ensimmäisen kierroksen toisena pelaajana Philadelphia Flyersiin varattu kanadalaislupaus on joutunut lopettamaan uransa. Nuori ja huippulupaava hyökkääjä pelasi urallaan vain kourallisen NHL-otteluja.

NHL:ssä Philadelphia Flyersiin kakkosena kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa poimittu Nolan Patrick on joutunut lopettamaan uransa. Patrick joutui lopettamaan päävammojen takia uransa, jotka ovat haitanneet hyökkääjää läpi nuoruuden.

25-vuotias hyökkääjä pelasi ennen varaustaan Brandon Wheat Kingsin riveissä WHL:ää kolmen kauden ajan. Hyökkääjä takoi yhteensä 91 maalia ja 204 tehopistettä Wheat Kingsin riveissä.

Tulokaskaudellaan NHL:ssä Patrick iski 13 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. Neljällä kaudella hyökkääjä pelasi NHL:ssä 222 ottelua ja iski yhteensä 77 tehopistettä. Ura päättyi Vegas Golden Knightsin riveissä. Patrick sai Golden Knightsilta Stanley Cup -sormuksen, vaikka ei pelannut kaudella 2022-23 peliäkään.

Vuoden 2017 NHL:n varaustilaisuus on muodostumassa todella kovaksi, sillä ykkösenä varattu Nico Hischier pelaa New Jersey Devilsissä kapteenina. Dallas Stars varasi kolmantena Miro Heiskasen ja Colorado Avalanche neljäntenä Cale Makarin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL