Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Niko Mikkola Edmontonin turmana! – Floridalle jälleen voitto

Florida Panthersin kanssa kesällä sopimuksen tehnyt Niko Mikkola.
AOP

NHL:ssä viime kaudella Stanley Cup -finaaleihin edennyt Florida Panthers jatkoi vahvaa syysvirettään. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä nihkeän alkukauden pelanneen Edmonton Oilersin ilman kapteeniaan Aleksander Barkovia. Tällä kertaa aivan toisen luokan suomalaispelaaja nousi Panthersin ratkaisijaksi.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi kauden 12. voiton NHL:ssä. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä valmentajaa vaihtaneen Edmonton Oilersin selvin lukemin. Panthers oli Kris Knoblauchin valmentamaa Oilersia vahvempi lukemin 5-3.

Panthersin ykköstähti ottelussa oli suomalaispuolustaja Niko Mikkola, joka onnistui kahdesti maalinteossa. Mikkolalle maalit olivat kauden toinen ja kolmas. Mikkola iski avauserän lopulla Panthersin 2-2 -tasoitusmaalin ja toisessa erässä Panthersin 3-3 -tasoitusmaalin. 3-3 -tilanteen jälkeen Oilers ei enää ottelussa juhlinut vaan Panthers marssi voittoon.

Panthersin syvyyshyökkääjä Kevin Stenlund iski ottelussa 1+2 tehot. Muista maaleista vastasivat Carter Verhaeghe ja Sam Bennett. Bennett iski tyhjiin kauden ensimmäisen osumansa kolmannessa erässä.

Oilersin kapteeni Connor McDavid iski ottelussa kaksi maalia. McDavid aloitti maalinteon kuudennella peliminuutilla ja iski 3-2 -maalin rangaistuslaukauksesta toisessa erässä. Oilersin 2-0 -maalista ottelussa vastasi Evander Kane, jolla on koossa jo kahdeksan maalia tällä kaudella.

Sergei Bobrovsky otti kotijoukkueen maalilla 25 koppia. Oilersin maalilla aloitti kokenut NHL-tason kakkos-kolmosmaalivahti Calvin Pickard. Pickardille kertyi yhteensä 27 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL