Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintz hirmuvedossa! – Dallas palasi voittojen tielle

Dallas Starsin Tyler Seguin ja Roope Hintz juhlivat maalia.
AOP

Yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars nappasi komean kotivoiton tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Stars palasi voittojen tielle kaatamalla hurjalla tavalla kautensa aloittaneen New York Rangersin kotiyleisönsä edessä selvin lukemin. Ottelun alku oli Starsille vaikea, mutta pelin kuluessa tilanne kääntyi kotijoukkueen kannalta mieluisaksi. 

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars palasi voittojen tielle viikonloppuna kärsityn kotitappion jälkeen. Stars kaatoi Peter Lavioletten valmennukseen tälle kaudelle siirtyneen New York Rangersin selvin lukemin 6-3. Voitto oli Starsille kauden 12. Tappio oli Rangersille vasta kauden kolmas varsinaisella peliajalla. Yhteensä Rangers on hävinnyt neljä kamppailua.

Ottelussa Rangers karkasi avauserässä 1-0 -johtoon ja lisäsi toisen erän puolivälin jälkeen johtonsa jo kahteen maaliin. Tämän jälkeen Stars aloitti oman shownsa ja paukutti kuusi maalia putkeen.

Päätöserään lähdettiin vieraiden 2-1 -johdosta, mutta kolmannen erän ensimmäiseen reiluun kahdeksaan minuuttiin Stars osui kolmesti. Reilu kolme minuuttia ennen loppua Stars laukoi tyhjiin 5-2 -osuman ja perään toisen osuman tyhjiin siirtyen jo 6-2 -johtoon. Viimeisellä minuutilla Rangers kaunisteli lukemia kavennusmaalilla.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli tehot 1+2 iskenyt Roope Hintz. Hintz nosti kauden maalimäärän jo seitsemään. Syöttöpisteitä on koossa yhdeksän kappaletta. Ykköskentän Joe Pavelski iski ottelussa 1+1 tehot. Jamie Benn, Mason Marchment, Sam Steel ja Tyler Seguin vastasivat muista maaleista. Steelille maali oli ensimmäinen uudessa seurassa.

Rangersin venäläistähti Artemi Panarin jäi pisteittä ottelussa. Tämä tarkoittaa sitä, että kauden alusta lähtenyt 15 ottelun pisteputki päättyi Teksasiin. Rangersin maalit menivät Barclay Goodrown, Vincent Trocheckin ja Kaapo Kakon nimiin. Kakko iski otteluun kauden toisen maalinsa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL