Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tyly kolmas erä oli liikaa! – Edmontonille kauden toinen kotivoitto

Los Angeles Kings ei saanut Leon Draisaitlin Edmonton Oilersia kuriin.
AOP

NHL:n runkosarjaan suurena suosikkina lähtenyt Edmonton Oilers otti kauden toisen kotivoittonsa NHL:ssä. Oilers kaatoi uudessa valmennuksessa kotiyleisönsä edessä New York Islandersin vahvan kolmannen erän turvin. Ottelussa kotijoukkueen supertähdet nousivat tilastojen valossa isosti esiin.

Kris Knoblauchin valmennukseen siirtynyt Edmonton Oilers otti maukkaan kotivoiton NHL:ssä. Oilers kaatoi Lane Lambertin valmentaman New York Islandersin kotiyleisönsä edessä vahvan kolmannen erän turvin. Oilers oli ottelussa lopulta 4-1 -lukemin vahvempi.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl, joka oli mukana joukkueensa jokaisessa maalissa. Connor McDavid iski kauden kolmannen maalinsa ja teki esityön Zach Hymanin iskemään 2-1 -osumaan, joka jäi lopulta voittomaaliksi. Evander Kane vastasi tyhjiin joukkueensa viimeisestä maalista. Stuart Skinner oli vahva Oilersin maalilla torjumalla yhteensä 32 kertaa.

Ottelu käynnistyi Islandersin pikamaalilla, kun vieraiden ykkössentteri Mathew Barzal iski heti ensimmäisellä minuutilla Islandersin edelle. Draisaitl tasoitti ottelun avauserän lopulla.

Toinen erä oli maaliton. Oilers siirtyi ottelussa johtoon, kun ottelua oli takana 47.35. Kaksi minuuttia myöhemmin McDavid lisäsi johdon kahteen ja reilut kaksi minuuttia ennen loppua Kane iski kauden neljännen maalinsa.

Kaikki Oilersin päätöserän maalit olivat erikoistilannemaaleja, sillä kaksi ensimmäistä syntyi ylivoimalla ja tyhjiin isketty 4-1 -maali alivoimalla.

Oilers on voittanut tällä kaudella kaksi kertaa kotiyleisönsä edessä ja runkosarjassa yhteensä neljä kertaa. Oilers on kahden ottelun voittoputkessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL