Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt se tapahtui! – NHL:n mestarisuosikki vaihtoi valmentajaa

Edmonton Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft
AOP

NHL:n runkosarjaan yhtenä suurimmista mestarisuosikeista lähtenyt Edmonton Oilers on tehnyt pakotetun ratkaisun. Oilers on antanut potkun erinomaisesti joukkueen palveluksissa toimineelle päävalmentajalle. Oilers voitti syksyllä vain kolme peliä, joka riitti seurajohdolle.

Edmonton Oilersin GM Ken Holland on tehnyt odotetun siirron. Holland erotti Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroftin. Oilers on tällä kaudella Woodcroftin alaisuudessa voittanut kolme ottelua 13’sta ja voittanut vain yhden ottelun kotiyleisön edessä.

47-vuotias Woodcroft menestyi Oilersin päävalmentajana erinomaisesti, sillä Oilers voitti runkosarjan aikana 79 kertaa ja jäi pisteittä vain 41 kertaa. Kanadalainen kerkesi olemaan joukkueen päävalmentajana kolmella kaudella 133 runkosarjan ottelussa.

Pudotuspeleissä Oilers eteni NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin Woodcroftin ensimmäisellä kaudella ja toiselle kierrokselle viime keväänä. Konferenssifinaaleissa Oilers voittanut toissakaudella peliäkään Colorado Avalanchea vastaan, joka voitti lopulta Stanley Cup -mestaruuden.

Oilersin uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Kris Knoblauch. 45-vuotias valmentaja tekee debyytin NHL-tasolla. Viimeisimpänä Knoblauch on toiminut New York Rangersin AHL-seura Hartford Wolf Packin päävalmentajana neljällä edellisellä kaudella. Knoblauch toimi OHL-seura Erie Ottersin päävalmentajana Connor McDavidin pelatessa organisaatiossa 2010-luvun alussa.

– Tämä on uskomaton mahdollisuus. Viimeiset vuorokaudet ovat olleet hämmentäviä. Ei ole pitkää aikaa, kun olin vielä Wolf Packin ottelussa penkin takana ja nyt otinkin lennon Edmontoniin valmentaakseni Oilersia. Edmontonissa on vahva jääkiekkokulttuuri ja intohimoiset fanit. On kunnia ja unelma itselle olla Oilersin päävalmentaja, kertasi Knoblauch.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL