Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille loistavia uutisia! – Supertähti mukana harjoituksissa

Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevskiy tuulettaa.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Tampa Bay Lightning sai loistavia uutisia. Joukkueen pitkäaikainen ykkösmaalivahti ja supertähti Andrei Vasilevskiy on palannut jäälle syksyllä tehdyn selkäoperaation jälkeen. Maalivahdin odotetaan palaavan yllättävän nopealla aikataululla takaisin kaukaloon.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on saamassa supertähti Andrei Vasilevskiyn takaisin kokoonpanoon. Venäläinen huippumaalivahti ja kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja kävi syksyllä selkäleikkauksessa, josta toipuminen on edennyt odotusten mukaan.

Vasilevskiy oli joukkueen mukana jääharjoituksissa maanantaina. Ensi tietojen mukaan venäläisen tilasta saadaan parempaa arviota noin kahden viikon kuluessa.

– Paha sanoa mikä on todellisuus. Leikkauksen jälkeen kerrottiin, että toipuminen vie noin kuudesta kahdeksaan viikkoa. Katsotaan kuun vaihteessa, mikä on tilanne, kertoi Vasilevskiy.

Lightningin maalilla ovat alkukauden pelanneet ruotsalaismaalivahti Jonas Johansson ja kanadalainen Matt Tomkins. Johansson on aloittanut 12 otelua ja voittanut viisi. Torjuntaprosentti on ollut 89,1 ja tilillä on myös kaksi nollapeliä.

– Hän on ollut erinomainen ja hoitanut hommansa erittäin hyvin. Me olemme mukana pudotuspelitaistelussa, niin kaikki on todella hyvin. Johansson ollut isona osana sitä, Vasilevskiy kehui virkaveljeään, joka teki kesällä Lightningiin kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL