Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n viikon tähdissä ei yllätyksiä!

Florida Panthersin Sam Reinhart ja Washington Capitalsin Evgeni Kuznetsov.
AOP

NHL:n runkosarjaa on pelattu noin kuukausi, joten kaikki joukkueet ovat päässeet hyvään vauhtiin kausiensa osalta. Marraskuun puolivälin lähestyessä myös ensimmäiset joukkueet, jotka eivät pudotuspeleihin tietänsä löydä alkavat olla selvillä. Runkosarjan neljännen viikon tähdetkin ovat selvillä eikä ne sisällä yllätyksiä.

NHL:n menneen peliviikon tähdet on valittu. Ykköstähdeksi NHL:n arvosteluraati valitsi Florida Panthersin kanadalaishyökkääjä Sam Reinhartin. Kakkostähti oli kanadalaisjoukkue Winnipeg Jetsin yhdysvaltalaishyökkääjä Kyle Connor. Kolmostähdeksi valittiin vahvaa alkukautta pelaava ruotsalaishyökkääjä William Nylander Toronto Maple Leafsista.

Ykköstähdeksi valittu Reinhart oli menneellä viikolla hurjassa lyönnissä. Kanadalainen paukutti neljään otteluun kolme maalia ja yhteensä kymmenen pistettä. Panthers on alkukauden 14 ottelusta voittanut yhdeksän.

Kakkostähdeksi valittu Connor oli viikon paras maalintekijä. Connor iski hattutempun Nashville Predatorsia vastaan, joka oli hyökkääjän uran viides. Koko viikon kolmeen otteluun hyökkääjä teki viisi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. Ainut hiljaisempi ottelu oli Dallas Starsia vastaan, jossa koko Jets hyytyi pahemman kerran.

Kolmostähdeksi valittu Nylander on tehnyt jokaiseen kauden otteluun toistaiseksi pisteitä. Ruotsalaisen pisteputki on nyt 15 ottelun mittainen. Viime viikon neljään otteluun ruotsalainen teki neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Maple Leafs voitti otteluista kolme.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL