Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen tehoili, Coloradolle isot pisteet

Mikko Rantanen onnistui Seattlea vastaan maalinteossa.
AOP

Colorado Avalanche on yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista. Avalanche nappasi isot pisteet vieraissa viime kevään turmiota eli Seattle Krakenia vastaan. Avalanche tippui viime kevään pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Krakenin käsittelyssä seitsemässä ottelussa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi runkosarjan yhdeksännen voittonsa. Avalanche kaatoi vieraskaukalossa Dave Hakstolin valmentaman Seattle Krakenin, jolle täysi pistemenetys oli jo kauden kahdeksas. Avalanche oli ottelussa vahvempi 5-1 -lukemin.

Kraken aloitti kotiyleisönsä edessä ottelun vahvasti siirtymällä ensimmäiselle erätauolle 1-0 -johdossa. Toisessa erässä puolivälin jälkeen vieraat kuitenkin onnistuivat kahdesti maalinteossa. Kolmannessa erässä Avalanche teki kolme maalia ja katkoi lonkerot lopullisesti.

Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen viimeisteli ottelussa tehot 1+1. Rantanen iski kauden kymmenennen osuman toisen erän puolivälissä tasoittaen pelin. Suomalainen teki esityön Valeri Nichushkinin 5-1 -maaliin ylivoimalla reilut kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Muista maaleista vastasivat kesän hankinnat Ross Colton ja Jonathan Drouin sekä tähtipuolustaja Cale Makar, joka iski Rantasen tavoin 1+1 tehot. Nathan MacKinnon iski otteluun 0+3 tehot. Kahden syöttöpisteen miehiä olivat puolustaja Devon Toews ja slovakialaishyökkääjä Tomas Tatar.

Alexandar Georgiev torjui vieraiden maalilla 18 kertaa. Krakenilta ainoan maalin Georgievin taakse laukoi Brandon Tanev. Joey Daccord torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 26 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL