Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Urho Vaakanainen tehoili, Anaheimille isot pisteet

Anaheim Ducksia edustava Urho Vaakanainen sivuun loppukaudeksi.
AOP

Yksi NHL:n syksyn suurimmista yllättäjistä on ollut Anaheim Ducks. Jo useammalla kaudella putkeen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt joukkue on voittanut jo yhdeksän ottelua 15 pelaamastaan kamppailusta ollen tiukasti kiinni pudotuspelipaikoissa. Tuorein voitto tuli NHL:n Keskisessä divisioonassa viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevaa Nashville Predatorsia vastaan.

Greg Croninin tulokaskausi NHL-päävalmentajana on käynnistynyt erinomaisesti. Croninin valmentama Anaheim Ducks nappasi syksyn yhdeksännen voiton, kun joukkue haki vieraspisteet Nashville Predatorsia vastaan lukemin 3-2.

Ottelun avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Predators karkasi tähtipelaajien maaleilla 2-0 -johtoon. Kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin 2-1 -tilanteesta, kun Ducks onnistui kavennuksessa.

Kolmannen erän viidennellä minuutilla Ducks nousi ottelussa tasoihin, kun tshekkipuolustaja Radko Gudas iski kauden kolmannen maalinsa. Ottelun ratkaisu nähtiin vajaat neljä minuuttia ennen loppua, kun Adam Henrique ohjasi kiekon Predatorsin maaliin.

Ducks suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen oli hurjassa vireessä, sillä Vaakanainen oli syöttämässä kolmannen erän maaleja. Suomalainen tuuletti 3-2 -maalia kuin omaansa, mutta lopulta maali merkittiin kanadalaishyökkääjän nimiin. Suomalainen on kerännyt tällä kaudella tililleen kolme syöttöpistettä.

Tshekkipuolustaja Gudas teki ”Gordie Howe -hattutempun”, eli sai tililleen maalin, syötön sekä tappelun.

Predatorsin maaleista vastasivat Filip Forsberg ja Roman Josi. Ryan O’Reilly keräsi 0+2 tehot tililleen. Juuse Saros torjui kotijoukkueen maalilla 17 kertaa. John Gibson nappasi voiton Ducksin maalilla 29 kopilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL