Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n superlupaus takoi uskomattoman illan! – Neljä tehopistettä

Chicago Blackhawksin Connor Bedard takoi 2+2 Tampa Bay Lightningia vastaan.
AOP

Yksi NHL:n heikoimmista organisaatioista eli Chicago Blackhawks haki todella hienon vierasvoiton perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Blackhawks kaatoi kestomenestyjä Tampa Bay Lightningin vieraissa vahvan ensimmäisen erän ansiosta ja nousi kymmeneen pisteeseen runkosarjassa. Lightningilla jatkui ottelussa puolustuspelaamisen vaikeudet joita on ollut läpi alkukauden.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks nappasi maukkaan vierasvoiton. Blackhawks kaatoi Jon Cooperin valmentaman Tampa Bay Lightningin selvin 5-3 -lukemin. Voitto oli Blackhawksille kauden viides. Tappio oli Lightningille kauden kahdeksas, mutta vasta neljäs täysi pistemenetys.

Ottelun avauserässä nähtiin kuusi maalia. Lightning karkasi 1-0 ja 2-1 -lukemin johtoon, mutta Blackhawks vastasi erän kolmesta viimeisestä maalista. Toiseen erään lähdettiin vieraiden 4-2 -johdosta, jossa Blackhawks lisäsi johtonsa jo kolmeen maaliin.

Todella heikosti esiintynyt Lightning nousi ottelun kolmannessa erässä kahden maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

Blackhawksin ykköstähti oli tuttuun tyyliin superlupaus läntisestä Kanadasta eli Connor Bedard. Kesän NHL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus iski ottelussa tehot 2+2. Muista Blackhawksin maaleista vastasivat Corey Perry, Tyler Johnson ja uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä iskenyt puolustajalupaus Kevin Korchinski. Perryn ja Johnsonin maaleihin Bedard teki upeat esityöt.

Lightningin maaleista vastasivat Anthony Cirelli, Steven Stamkos ja Nikita Kucherov. Cirelli iski otteluun 1+1 tehot.

Petr Mrazek torjui erinomaisesti vieraiden maalilla ottaen yhteensä 30 koppia. Jonas Johansson torjui kotijoukkueen maalilla vain 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL