Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Coloradolle niukka tappio – Suomalaistähdelle ikävä loukkaantuminen

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen koki kovia.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Colorado Avalanche kärsi todella ikävän tappion perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Avalanche taipui kotiyleisönsä edessä Seattle Krakenille, jonka joukkue kohtasi myös viime kevään NHL:n pudotuspeleissä. Kraken oli myös tuolloin vahvempi seitsemän ottelua kestäneessä ottelusarjassa.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi kauden viidennen voittonsa ja nousi 13 pisteeseen. Kraken kaatoi vieraskaukalossa Jared Bednarin valmentaman Colorado Avalanchen 4-3 -lukemin.

Kraken johti ottelua toisen erän alussa 2-0 -lukemin, mutta Avalanche tuli taululle heti 2-0 -maalin jälkeen. Toisen erän puolivälissä Kraken lisäsi johtonsa uudestaan kahteen maaliin, mutta tämäkään ei kestänyt. Avalanche kavensi pelin toisen erän lopulla ja nousi kolmannen erän puolivälin jälkeen ansaitusti tasoihin.

Kolmannen erän lopulla Kraken kuitenkin pääsi iskemään vasten kaikkia odotuksia, sillä vieraat naulasivat erän viidennellä laukauksella voittomaalin vain 32 sekuntia ennen päätössummeria.

Krakenin ykköstähti oli voittomaalin iskenyt tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand. Björkstrand iski ottelussa kaksi maalia ja nosti kauden maalimäärän kahdeksaan. Muista maaleista vastasivat Jaden Schwartz ja kauden ensimmäisen osumansa tehnyt Matty Beniers. Beniers osui ylivoimalla toisessa erässä.

Puolustajista Vince Dunn ja Adam Larsson keräsivät 0+2 tehot. Suomalaisista Eeli Tolvanen oli tekemässä esityötä tanskalaishyökkääjän voittomaaliin.

Avalanchen maaleista ottelussa vastasivat Bowen Byram, Valeri Nichushkin ja Nathan MacKinnon. MacKinnon iski otteluun 1+2 tehot.

Ottelussa kotijoukkueen avausmaalin syöttänyt Artturi Lehkonen lensi toisessa erässä rajusti laitaa päin pää edellä. Lehkosen peli jäi tähän ja suomalaishyökkääjä vietiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL