Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jo neljäs tappio putkeen! – Edmonton syvässä kriisissä

San Jose Sharksin ruotsalaishyökkääjä Fabian Zetterlund.
AOP

Yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista runkosarjaan lähdettäessä oli Edmonton Oilers. Oilersin alkukausi on ollut todella heikko, sillä joukkue on valahtanut sarjan viimeiselle sijalle yhdessä San Jose Sharksin kanssa. Sharks otti varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa kauden toisen voittonsa kaatamalla kotiyleisönsä edessä nimenomaan heikossa vireessä taivaltavan Oilersin.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks otti toisen voittonsa putkeen NHL:n runkosarjassa. Sharks kaatoi kotiyleisönsä edessä Jay Woodcroftin valmentaman Edmonton Oilersin. Sharks oli vahvempi lopulta lukemin 3-2.

Sharks nousi voitollaan viiteen pisteeseen runkosarjassa. Joukkueella on nyt yhtä paljon pisteitä Oilersin kanssa, joka on runkosarjassa voittanut Sharksin tavoin kaksi ottelua.

Sharksin voiton pääarkkitehti oli jälleen unelmaottelun maalilla pelannut Mackenzie Blackwood. Kanadalainen torjui ottelussa 39 kertaa.

Ottelussa maalinteko aloitettiin ensimmäisessä erässä, kun Sharksin ruotsalaishyökkääjä Fabian Zetterlund laukoi kauden neljännen osuman. Toisen erän alussa Oilers tuli tasoihin, kun kanadalaispuolustaja Darnell Nurse viimeisteli terävällä laukauksella suoran hyökkäyksen päätteeksi 1-1 -maalin.

Oilersin tasoituksen jälkeen Sharks osui kahdesti perättäin ottelussa. Toisen erän puolivälissä tshekkisentteri Tomas Hertl iski kauden toisellaan kotijoukkueen edelle ja heti kolmannen erän alussa Hertlin maanmies Filip Zadina naulasi 3-1 -maalin ylivoimahyökkäyksestä. Maali oli Zadinalle ensimmäinen kymmeneen otteluun ja kolmas koko kaudella.

Oilers nousi ottelussa vielä maalin päähän reilut kaksi minuuttia ennen loppua, kun Ryan Nugent-Hopkins onnistui takakulmalta lyömään kiekon tyhjiin. Vieraat pääsivät kahdeksi viimeiseksi minuutiksi ylivoimalle, mutta tasoitusmaali jäi syntymättä.

Woodcroftin valmentama joukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja kerännyt yhdeksästä edellisestä kamppailusta kolme pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL