Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sidney Crosby uskomattomaan saavutukseen! – Pittsburgh Penguins teki seurahistoriaa

Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby.
AOP

Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa Pittsburgh Penguins onnistui kaatamaan vahvaa alkukautta pelaavan Los Angeles Kingsin vieraissa. Penguinsille voitto oli arvokas, sillä joukkueen kausi on sujunut toistaiseksi mollivoittoisesti. Voitto oli Penguinsille kolmas putkeen ja samalla organisaatio teki omaa seurahistoriaa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins nappasi kolmannen voiton putkeen kaatamalla Los Angeles Kingsin vieraissa. Penguins oli Todd McLellanin valmentamaa Kingsiä vastaan parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 4-3.

Penguins voitti kaikki ottelut Kalifornian vieraskiertueella. Seurahistorian aikana joukkue on onnistunut siinä vain kertaalleen aiemmin. Se tapahtui kaudella 1996-97. Maaliero tällä vieraskiertueella oli Penguinsille 16-5. Maalieroa nostaa voitto San Jose Sharksista 10-2 -lukemin.

Penguinsin ratkaisijaksi ottelussa nousi Bryan Rust, joka onnistui jatkoajalla tekemään kaksi maalia. Ensimmäinen maaleista hylättiin paitsiotarkistuksen jälkeen, mutta myöhemmin jatkoajalla hyökkääjä onnistui uudelleen ohittamaan Kings-maalivahti Phoenix Copleyn. Copleylle kertyi ottelussa yhteensä 16 torjuntaa.

Rustille maali oli hyökkääjän kauden seitsemäs. Muista vieraiden maaleista vastasivat Lars Eller, Jake Guentzel ja tehot 1+1 iskenyt Sidney Crosby. Crosbylle ottelu oli uran 450. jossa kanadalainen tekee vähintään kaksi pistettä. NHL:ssä on yhteensä 11 vastaavaan onnistunutta pelaajaa. Maaleja kanadalaisella on koko NHL-uralta kasassa 557 kappaletta.

Kingsin maaleista ottelussa vastasivat Adrian Kempe, Kevin Fiala ja alivoimalla osunut Carl Grundström.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL