Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Washingtonin päävalmentaja pettyi – ”Näitä virheitä ei voi tehdä…”

Washington Capitalsin päävalmentaja Spencer Carbery.
AOP

NHL:ssä viime kaudella sensaatiomaisesti Stanley Cup -finaaleihin edennyt Florida Panthers on aloittanut kauden vahvasti. Panthersille ennustettiin vaikeaa alkukautta, sillä joukkueen johtavia puolustajia on edelleen sivussa kokoonpanosta. Tätä ei ole kuitenkaan tapahtunut vaan joukkue on tiukasti pudotuspelipaikoissa kiinni NHL:n itäisessä konferenssissa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi torstain vastaisena yönä Suomen aikaa maukkaan vierasvoiton. Panthers kaatoi Washington Capitalsin vieraissa jatkoajalle venyneessä ottelussa. Panthers oli ottelussa lopulta Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-3 -lukemin.

Carberyllä on käynnissä ensimmäinen kausi NHL:ssä päävalmentajana. Capitals on pelannut ajoittain loistavaa jääkiekkoa, mutta mukana on ollut myös ikäviä tappioita. Panthersia vastaan hävitty ottelu harmitti tulokasvalmentajaa yksinkertaisesta syystä.

– Me teimme todella typeriä virheitä kiekon kanssa tänään. Panthersin kaltaista joukkuetta vastaan näitä ei virheitä ei voi tehdä, he rankaisevat siitä. Näitä tapahtui toisessa ja kolmannessa erässä ihan liikaa, manasi Carbery.

Capitalsin kokenut laitahyökkääjä Anthony Mantha onnistui kahdesti maalinteossa. Connor McMichael iski ottelussa 1+1 tehot. Valkovenäläishyökkääjä Aliaksei Protas syötti kaksi maalia. Darcy Kuemper torjui yhteensä 21 kertaa kotijoukkueen maalilla.

Capitals johti ottelua 1-0 ja 3-2 -lukemin, mutta ei onnistunut ottamaan ottelussa voittoa.

Kotijoukkueen supertähti Alexander Ovechkin pelasi kolmannen ottelunsa putkeen jo ilman pisteitä. Viiteen edelliseen otteluun Ovechkin ei ole onnistunut maalinteossa. Capitalsilta hylättiin ottelussa maali, johon venäläinen olisi saanut syöttöpisteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL