Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalainen NHL-tähti lohdutti – ”Vastoinkäymiset tekevät vahvemmaksi…”

Vegas Golden Knights, Mark Stone, Shea Theodore.
AOP

NHL:n hallitseva mestari Vegas Golden Knights kärsi kauden kolmannen tappionsa ja toisen varsinaisella peliajalla varhain torstaiaamuna. Golden Knights taipui kotiyleisönsä edessä vahvaa alkukautta pelaavalle Los Angeles Kingsille. Ottelu ratkesi käytännössä toisessa erässä, kun vierasjoukkue onnistui kahdesti maalinteossa.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings nappasi kauden kahdeksannen voittonsa. Kings kaatoi vieraskaukalossa Vegas Golden Knightsin vahvan esityksen päätteeksi. Kings oli Bruce Cassidyn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Tiukassa ottelussa Kings aloitti maalinteon toisessa erässä, kun Trevor Moore ja Adrian Kempe onnistuivat vierailta maalinteossa. Kolmannen erän alussa Pierre-Luc Dubois niittasi 3-0 -osuman Kingsille ja katkaisi Golden Knightsin selkärangan.

William Karlsson onnistui laukomaan kotijoukkueen tulostaululle reilut viisi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä, mutta lähemmäksi Golden Knights ei päässyt. Anze Kopitar niittasi pelin loppulukemat tyhjiin viimeisellä minuutilla. Slovenialaiselle maali oli NHL-uran 400.

Karlssonin iskemään 3-1 -kavennusmaaliin upean esityön teki Golden Knightsin kanadalaistähti, kapteeni Mark Stone. Stone on tällä kaudella iskenyt yhteensä neljä maalia. Syöttöpiste oli kanadalaiselle kauden yhdeksäs. Tappiosta Stone otti positiiviset asiat mukaan ja myönsi vastustajan paremmaksi.

– Me pelasimme mielestäni suurimman osan ottelusta todella hyvin. Meidät nollattiin aika hyvin, sillä meillä ei ollut parhaat jalat tässä pelissä. Vastoinkäymiset eivät tapa sinua, ne tekevät vahvemmaksi, kertasi Stone.

Golden Knightsin päävalmentaja antoi myös kehuja vastustajalle.

– Meidän olisi pitänyt olla parempia kaksinkamppailuissa ja tämä teki eron otteluun. Kings piti ylivoimillaan kiekon liikkeessä ja teki sitä kautta eron. Tasaviisikoin pelatessa tämä oli todella tiukka ottelu, päätti Cassidy.

Kahden ottelun tappioputkeen ajautunut Golden Knights jatkaa kauttaan viikonloppuna kotiottelulla San Jose Sharksia vastaan. Tämän jälkeen joukkuetta odottaa viiden ottelun vieraskiertue, josta neljä ensimmäistä ottelua pelataan itärannikolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL