Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjalle pisteputkelle jatkoa NHL:ssä! – ”Meidän täytyy rakentaa ja kasvaa…”

Toronto Maple Leafsin William Nylander hurjassa pisteputkessa.
AOP

NHL:ssä pelattiin kolmen ottelun kierros torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kanadassa pelattiin yksi täysin kanadalainen ottelu, kun Toronto Maple Leafs isännöi Ottawa Senatorsia. Ottelusta osattiin odottaa maalijuhlia ja ne myös saatiin, sillä kymmenen maalin raja oli lähellä mennä poikki.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti äärimmäisen tärkeän voiton NHL-kierroksella. Senators kaatoi maalijuhlien jälkeen Toronto Maple Leafsin vieraissa. Senators oli Sheldon Keefen valmentamaa Maple Leafsia vahvempi lopulta 6-3 -lukemin.

– Paljon on kautta vielä jäljellä. Nyt on aikainen vaihe kaudesta menossa ,mutta meidän tarvitsee löytää peliin yhteinen sävel. Meidän täytyy pitää huolta toisistamme ja tehdä töitä toisten eteen, kertasi Keefe tappiota.

Maple Leafs johti ottelua avauserässä 1-0 -lukemin, mutta Senators karkasi 2-1 -johtoon toisessa erässä. Kotijoukkue tasoitti pelin vielä kahdesti, mutta lopulta vierasjoukkue marssi kolmannen erän lopun maaleillaan selvään voittoon.

Maple Leafsilta avausmaalin otteluun iski William Nylander ylivoimalla reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Tehot 1+1 otteluun iskenyt Nylander on iskenyt tehopisteen jokaisessa kauden ottelussa. Tällä hetkellä ruotsalaisella on koossa tehot 7+11.

– Me taistelimme tänään hyvin, mutta kaveri sai vähän onnekkaan maalin ja menetimme pelin siihen. Minusta on hyvä, että kohtaamme haasteita heti kauden alussa. Meillä on paljon uusia pelaajia joukkueessa. Joukkue tarvitsee saada tiiviiksi ja rakentaa peliä sen ympärille, kommentoi Nylander.

Nylander pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta. Maple Leafsilla on kovat paineet saada ruotsalainen jatkosopimukseen.

Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Nick Robertson ja Tyler Bertuzzi. Joseph Woll torjui 21 kertaa Maple Leafsin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL