Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawan supertähti vakavana – ”Vihaan häviämistä!”

Ottawa Senatorsin Tim Stutzle vietti neljän pisteen iltaa Toronto Maple Leafsia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin kolmen ottelun kierros torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kanadassa pelattiin yksi täysin kanadalainen ottelu, kun Toronto Maple Leafs isännöi Ottawa Senatorsia. Ottelusta osattiin odottaa maalijuhlia ja ne myös saatiin, sillä kymmenen maalin raja oli lähellä mennä poikki.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti äärimmäisen tärkeän voiton NHL-kierroksella. Senators kaatoi maalijuhlien jälkeen Toronto Maple Leafsin vieraissa. Senators oli Sheldon Keefen valmentamaa Maple Leafsia vahvempi lopulta 6-3 -lukemin.

Ottelun avauserässä kumpikin joukkue onnistui maalinteossa. Kolmanteen erään lähdettiin Senatorsin 3-2 -johdosta, mutta Maple Leafs iski tasoituksen vajaan kahdeksan minuutin jälkeen.

Erän viimeisellä kympillä vieraat onnistuivat kolmesti maalinteossa. Dominik Kubalik iski ensin illan toisellaan Senatorsin johtoon, Tim Stutzle hetkeä myöhemmin 5-3 -osuman ja Claude Giroux pääsi naulaamaan illan toisellaan 6-3 -loppulukemat. Senatorsin kuudennesta maalista ottelussa vastasi puolustaja Jakob Chychrun. Saksalaistähti Stutzle iski ottelussa tehot 1+3. Giroux iski ottelussa 2+1 tehot ja Mathieu Joseph syötti kolme maalia.

– Voittaminen on aina vaikeaa ja haluat voittaa jokaisen ottelun. Vihaan häviämistä! Uskon, että koko joukkue vihaa myös. Kaikki kopissa tietää, että olemme voittamassa jääkiekko-otteluita. Meidän ympärillä on paljon puhetta. Uskon, että näytimme tänään kykymme voittaa pelejä, sillä pelasimme loistavasti. Myös Joonas Korpisalo antoi meille tänään mahdollisuuden voittoon, kehui Stutzle.

Korpisalo torjui vieraiden maalilla 27 kertaa. Näyttävin koppi nähtiin ensimmäisen erän lopulla, kun suomalainen ryösti Auston Matthewsin avopaikassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL