Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaistähti ylisti suomalaista NHL-tähteä – ”Syöttö oli tarpeeksi kova…”

Florida Panthers haki toisen ryöstön Bostonista.
AOP

NHL:ssä viime kaudella sensaatiomaisesti Stanley Cup -finaaleihin edennyt Florida Panthers on aloittanut kauden vahvasti. Panthersille ennustettiin vaikeaa alkukautta, sillä joukkueen johtavia puolustajia on edelleen sivussa kokoonpanosta. Tätä ei ole kuitenkaan tapahtunut vaan joukkue on tiukasti pudotuspelipaikoissa kiinni NHL:n itäisessä konferenssissa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi torstain vastaisena yönä Suomen aikaa maukkaan vierasvoiton. Panthers kaatoi Washington Capitalsin vieraissa jatkoajalle venyneessä ottelussa. Panthers oli ottelussa lopulta Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-3 -lukemin.

Voitto oli Panthersille jo runkosarjan seitsemäs. Pisteitä joukkueella on koossa 15 kappaletta. Capitals on voittanut viisi kamppailua ja kerännyt yhteensä 12 pistettä 11 otteluun, mikä on myös hyvä alku.

Panthersin sankariksi Yhdysvaltain pääkaupungissa nousi Sam Reinhart, joka naulasi Aleksander Barkovin erinomaisesta esityöstä voittomaalin jatkoajalla. Kanadalainen iski otteluun 1+1 tehot ja viimeisteli kauden yhdeksännen maalinsa. Tehopisteitä on koossa 15 kappaletta.

– Barkov teki loistavan esityön maaliin. Syöttö oli tarpeeksi kova, jotta ehdin luistelemaan kiekkoon ennen vastustajaa, kehui Reinhart.

Reinhart pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta. Ensi kesänä kanadalainen huippuhyökkääjä tulee saamaan jättimäisen sopimuksen joko Panthersilta tai vapailta markkinoilta.

Vieraiden muista maaleista vastasivat voittomaalin syöttänyt Barkov, Evan Rodrigues ja Oliver Ekman-Larsson. Kaikki iskivät otteluun 1+1 tehot.

– Me olemme saaneet hyviä alkuja otteluihin ja olemme myös voittaneet pelejä takaa, joten tiedämme, että meillä on kyky siihen, kertasi tällä kaudella kolme maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä iskenyt Rodrigues.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL