Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Minnesota Wild hankki kovuutta alakertaan – ”Tämä on se mitä tarvitsemme…”

Wild juhlii.
AOP

Minnesota Wild on tehnyt kaksi merkittävää pelaajakauppaa keskiviikkona. Wild kauppasi lupaavan kanadalaispuolustajan eteenpäin ja hankki kokeneen puolustajan riveihinsä. Tämä tekee Wildista huomattavasti vaikeamman vastustajan.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild on ollut viime kausina todella inhottava vastus mille tahansa NHL-joukkueelle. Siitä on pitänyt huolen GM Bill Guerin, joka on saanut rakennettua Wildista todella ilkeän vastustajan.

Wild on jatkossakin ilkeä, sillä Guerin hankki joukkueen puolustukseen lisää kovuutta Stanley Cup -mestari Zach Bogosianin muodossa. Guerin kauppasi Tampa Bay Lightningiin seitsemännen kierroksen varausvuoron kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen vaihdossa 33-vuotiaaseen Bogosianiin. Bogosian ottaa Wildin puolustuksen kolmosparista Calen Addisonin paikan, joka kaupattiin aiemmin San Jose Sharksiin.

– Se mitä tarvitsemme tällä hetkellä puolustukseen on juuri Bogosianin kaltainen pelaaja. Hän sopii puolustukseen hieman Addisonia paremmin. Addison on hyvä pelaaja, mutta joskus pelaajakin tarvitsee vain muutosta uralleen ja paremman mahdollisuuden. Uskon, että Addison saa sellaisen Sharksissa, kommentoi Guerin.

Bogosian juhli Stanley Cupia Lightningin kanssa syksyllä 2020. Tämän jälkeen puolustaja siirtyi kaudeksi Toronto Maple Leafsiin, josta palasi pikatahtia Lightningiin tehden kolmivuotisen sopimuksen kokonaisarvoltaan 2,55 miljoonaa dollaria. Tällä kaudella Bogosian ei ole neljään otteluun tehnyt pisteitä. Viime kaudella 46 otteluun puolustaja keräsi viisi tehopistettä.

– Bogosian tuo paljon kokemusta ja voittamisen kulttuuria meidän joukkueeseen. Hän on todella nälkäinen pelaamaan ja tarvitsemme sitä, mitä hän tuo meidän joukkueeseen.

Wild jatkaa kauttaan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa New York Rangersia vastaan vieraissa. Rangersia vastaan Wild joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman kapteeni Jared Spurgeonia, joka kärsii ylävartalovammasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL