Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti uskomattomaan rajapyykkiin!

Anze Kopitar hienossa LA Kingsin paidassa.
AOP

NHL:n hallitseva mestari Vegas Golden Knights kärsi kauden kolmannen tappionsa ja toisen varsinaisella peliajalla varhain torstaiaamuna. Golden Knights taipui kotiyleisönsä edessä vahvaa alkukautta pelaavalle Los Angeles Kingsille. Ottelu ratkesi käytännössä toisessa erässä, kun vierasjoukkue onnistui kahdesti maalinteossa. Kingsin supertähti saavutti huiman rajapyykin ottelussa.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings nappasi kauden kahdeksannen voittonsa. Kings kaatoi vieraskaukalossa Vegas Golden Knightsin vahvan esityksen päätteeksi. Kings oli Bruce Cassidyn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta Kings osui kahdesti toisessa erässä. Kolmannen erän alussa Golden Knights pääsi hakemaan ylivoimalla kavennusta onnistumatta siinä. Hetkeä myöhemmin Kings karkasi jo kolmen maalin johtoon.

Golden Knights pääsi ottelussa tulostaululle reilut viisi minuuttia ennen loppua, kun ruotsalaistähti vei Kingsin veteraanimaalivahdin nollapelin. Lähemmäksi kotijoukkue ei ottelussa päässyt. Loppulukemat lyötiin tyhjiin 12 sekuntia ennen ottelun päätöstä.

Tyhjiin Kingsin neljännen maalin iski slovenialaiskapteeni Anze Kopitar, joka teki samalla uransa 400. maalin NHL:ssä. Vähintään 400 maalia NHL:ssä tehneitä pelaajia on Kopitarin lisäksi 107 pelaajaa.

Vähintään 500 maalia iskeneitä pelaajia on vain 47. Eniten maaleja iskenyt eurooppalainen jääkiekkoilija on Jaromir Jagr 766 osumalla. Venäjän Alexander Ovechkinilla on koossa 824 osumaa. Teemu Selänne on kautta aikain kovimpana suomalaisena maalintekijänä 684 osumassa.

Kingsin voitossa Kopitarin lisäksi maalinteossa onnistuivat Pierre-Luc Dubois, Trevor Moore ja Adrian Kempe. Kopitar ja Kempe iskivät ottelussa 1+1 tehot. Puolustaja Jordan Spence syötti joukkueensa toisen erän osumat. Cam Talbot torjui voiton eteen yhteensä 37 kertaa.

Golden Knightsin ainoasta maalista vastasi William Karlsson. Karlssonin maaliin upean esityön teki Mark Stone. Kotijoukkueen maalilla Adin Hill torjui yhteensä 29 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL