Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan vahvalle syksylle jatkoa! – ”Isot vieraspisteet…”

Florida Panthersin Sam Reinhart ja Washington Capitalsin Evgeni Kuznetsov.
AOP

NHL:ssä viime kaudella sensaatiomaisesti Stanley Cup -finaaleihin edennyt Florida Panthers on aloittanut kauden vahvasti. Panthersille ennustettiin vaikeaa alkukautta, sillä joukkueen johtavia puolustajia on edelleen sivussa kokoonpanosta. Tätä ei ole kuitenkaan tapahtunut vaan joukkue on tiukasti pudotuspelipaikoissa kiinni NHL:n itäisessä konferenssissa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi torstain vastaisena yönä Suomen aikaa maukkaan vierasvoiton. Panthers kaatoi Washington Capitalsin vieraissa jatkoajalle venyneessä ottelussa. Panthers oli ottelussa lopulta Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-3 -lukemin.

Voitto oli Panthersille jo runkosarjan seitsemäs. Pisteitä joukkueella on koossa 15 kappaletta. Capitals on voittanut viisi kamppailua ja kerännyt yhteensä 12 pistettä 11 otteluun, mikä on myös hyvä alku.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia. Capitals aloitti maalinteon, mutta Panthersin johdossa marssittiin ensimmäiselle erätauolle. Toisessa erässä kotijoukkue onnistui kahdesti maalinteossa ja pääsi kolmanteen erään johdossa. Kolmannen erän alussa vieraat onnistuivat kolmannen kerran ja tuli tasoihin.

Varsinainen peliaika ei saanut ottelulle ratkaisua, joten voittaja selvitettiin jatkoajan jälkeen. Jatkoajalla Panthers tarvitsi ottelun ratkaisemiseen vain 15 sekuntia.

Mauricen valmentaman joukkueen ykköstähtinä hääri koko ykköskenttä. Aleksander Barkov, Sam Reinhart ja Evan Rodrigues iskivät 1+1 tehot mieheen. Kanadalaishyökkääjä Reinhart niittasi voittomaalin Barkovin upeasta esityöstä ohi 21 kertaa torjuneen Darcy Kuemperin.

Neljännestä maalista vastasi ruotsalaispuolustaja Oliver Ekman-Larsson, jolle maali oli kauden kolmas. Ekman-Larsson iski myös 1+1 tehot otteluun. Anton Lundell keräsi myös syöttöpisteen tililleen.

Capitalsilta Anthony Mantha teki kaksi maalia. Connor McMichael vastasi kolmannesta osumasta. McMichael iski otteluun 1+1 tehot. Aliaksei Protas syötti kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL