Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippulupaus vaihtoi maisemaa! – Tässä uuden seuran pakkipari

San Jose Sharks juhli kauden ensimmäistä voittoa.
AOP

NHL:ssä pelataan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä 11 ottelun mittainen kierros. Kierros pitää sisällään monta mielenkiintoista kamppailua, mutta yksi suurta mielenkiintoa herättävä kamppailu käydään San Franciscon alueella. NHL:n runkosarjan heikoin joukkue San Jose Sharks isännöi Edmonton Oilersia. Oilersin alkukausi on ollut todella vaikea.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks katkaisi edellisessä kamppailussa Philadelphia Flyersia vastaan 11 ottelun mittaisen tappioputken. Sharks kaatoi maalivahti Mackenzie Blackwoodin huippupelin ansiosta Flyersin komeasti 2-1 -lukemin. Joukkueen maaleista vastasivat ruotsalaislupaus William Eklund ja Anthony Duclair.

Sharks on vahvistanut puolustustaan Flyers-ottelun jälkeen hankkimalla edulliseen hintaan Minnesota Wildista oikealta laukovan Calen Addisonin. Addison pelaa heti ensimmäisen ottelunsa Sharks-paidassa, kun Edmonton Oilers tulee kylään. Addison on asetettu ensimmäisillä aamujäillä ykköspariin Mario Ferraron rinnalle. Lisäksi Addison saa paikan ykkösylivoimasta, jossa Eklundin sekä Duclairin lisäksi ovat mukana Tomas Hertl ja Mikael Granlund.

Oilersille ottelu Sharksia vastaan on todella iso. Jay Woodcroftin valmentama miehistö on voittanut vain kaksi ottelua tällä kaudella ja on onnistunut keräämään viisi pistettä. Oilers on Tyynenmeren divisioonassa seitsemäntenä kaksi pistettä Sharksin edellä.

Oilers on hävinnyt kolme edellistä ottelua putkeen. Connor McDavidin tähdittämä miehistö on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelusta yhden, kun ulkoilmaottelussa kaatui Calgary Flames. Mikäli yhtenä suurimmista mestarisuosikeista kauteen lähtenyt Oilers ei tällä viikolla pelejä voita, niin valmentajavaihto on hyvinkin todennäköinen ratkaisu. Sharksin jälkeen Oilers matkaa Kaliforniasta pohjoiseen Seattle Krakenin vieraaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL