Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Voitokas NHL-valmentaja humoristisena – ”Luulin, että olin tullut nyrkkeily otteluun”

Los Angeles Kingsin päävalmentaja Todd McLellan.
AOP

NHL:n hallitseva mestari Vegas Golden Knights kärsi kauden kolmannen tappionsa ja toisen varsinaisella peliajalla varhain torstaiaamuna. Golden Knights taipui kotiyleisönsä edessä vahvaa alkukautta pelaavalle Los Angeles Kingsille. Ottelu ratkesi käytännössä toisessa erässä, kun vierasjoukkue onnistui kahdesti maalinteossa.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings nappasi kauden kahdeksannen voittonsa. Kings kaatoi vieraskaukalossa Vegas Golden Knightsin vahvan esityksen päätteeksi. Kings oli Bruce Cassidyn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Ottelu Kingsin ja Golden Knightsin välillä oli todella kova. Maalintekopaikat olivat kortilla ja fyysinen vaatimustaso oli tapissa.

– Ottelun alussa luulin, että olin tullut nyrkkeily otteluun. Ottelu oli juuri niin kova kuin osasimme odottaa. Olimme onnekkaita, että pääsimme johtoon ottelussa, sillä se on aina tärkeää Golden Knightsin kaltaista joukkuetta vastaan. Johtomaalin jälkeen pelasimme loistavasti ja karvasimme erinomaisesti sekä saimme erinomaista maalivahtipeliä jälleen, kehui McLellan.

Kingsin maaleista ottelussa vastasivat 1+1 tehot tehneet Adrian Kempe ja Anze Kopitar. Ykköskentän miesten lisäksi maalinteossa onnistuvat Trevor Moore ja Pierre-Luc Dubois. Puolustaja Jordan Spence syötti kaksi maalia ja Cam Talbot torjui 37 laukausta. Talbotin nollapelin vei William Karlsson kolmannen erän lopulla.

Kingsin alkukausi on ollut erinomainen etenkin vieraskentällä. Kings on pelannut vieraissa yhteensä seitsemän ottelua ja on voittanut ne kaikki. Tämä vieraskiertue päättyi syntiseen kaupunkiin. Neljän ottelun vieraskiertueella Kings nappasi voitot maalierolla 16-4.

Seuraavat neljä ottelua Kings pelaa kotonaan ja kohtaa seuraavaksi Pittsburgh Penguinsin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Itään joukkue matkustaa seuraavan kerran kuukauden päästä, kun Kings kohtaa joulukuun alussa Columbus Blue Jacketsin vieraissa. Tuolla vieraskiertueella Kings pelaa neljä ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL