Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n saksalaistähden hirmuiskulle jatkoa! – Torontossa hurjat maalijuhlat

Ottawa Senatorsin saksalaishyökkääjä Tim Stutzle.
AOP

NHL:ssä pelattiin kolmen ottelun kierros torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kanadassa pelattiin yksi täysin kanadalainen ottelu, kun Toronto Maple Leafs isännöi Ottawa Senatorsia. Ottelusta osattiin odottaa maalijuhlia ja ne myös saatiin, sillä kymmenen maalin raja oli lähellä mennä poikki.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti äärimmäisen tärkeän voiton NHL-kierroksella. Senators kaatoi maalijuhlien jälkeen Toronto Maple Leafsin vieraissa. Senators oli Sheldon Keefen valmentamaa Maple Leafsia vahvempi lopulta 6-3 -lukemin.

Senatorsin ykköstähdeksi ottelussa nousi neljän tehopisteen iltaa viettänyt ykkössentteri Tim Stutzle. Stutzle iski maalin ja syötti kolme.

Kolmen tehopisteen iltaa vierailta vietti saksalaistähden lisäksi hurjaa alkukautta pelaava Mathieu Joseph ja varakapteeni Claude Giroux. Joseph syötti kolme maalia ja Giroux iski 2+1 tehot. Puolustaja Jakob Chychrun iski tehot 1+1 ja tshekkihyökkääjä Dominik Kubalik naulasi kaksi maalia. Kubalik tuplasi kauden maalimääränsä.

Useita isoja torjuntoja Senatorsin maalilla teki Joonas Korpisalo. Täksi kaudeksi jättimäisellä sopimuksella Senatorsiin siirtynyt suomalaismaalivahti koppasi 27 kiekkoa ja ryösti näyttävästi Auston Matthewsin ottelun avauserässä.

Korpisalolle kotijoukkueelta maalin onnistuivat tekemään Tyler Bertuzzi, William Nylander ja Nick Robertson. Nylander iski otteluun 1+1 tehot ja kapteeni John Tavares syötti kaksi maalia ollen toinen kahden tehopisteen mies kotijoukkueelta. Joseph Woll torjui yhteensä 21 kertaa Maple Leafsin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL