Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aho iskussa! – Carolinalle maukas voitto

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Carolina Hurricanes otti kotiyleisönsä edessä merkittävän voiton keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Hurricanes kaatoi heikomman alun jälkeen pelivirettä löytäneen Buffalo Sabresin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Kotijoukkueen ykköstähtinä välkkyivät suomalaiset.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi runkosarjassa kahdeksannen voiton. Hurricanes kaatoi kotiyleisön edessä Buffalo Sabresin. Brind’Amourin valmentama joukkue oli Don Granaton valmentamaa Sabresia lopulta 3-2 -lukemin vahvempi.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin jokaisessa erässä maaleja. Hurricanes karkasi johtoon avauserässä, mutta Sabres tuli toisessa erässä tasoihin. Kolmannen erän puolivälissä kotijoukkue karkasi uudelleen johtoon. Vain reilua minuuttia myöhemmin vieraat nousivat toistamiseen ottelussa tasoihin. Lopulta varsinaisella peliajalla ei syntynyt ratkaisua vaan se haettiin jatkoajalta, jossa Hurricanes onnistui reilun minuutin pelin jälkeen.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli suomalaissentteri Sebastian Aho, joka syötti joukkueensa 2-1- ja 3-2 -maalit. Kolmannessa erässä puolustaja Brady Skjei vei Ahon esityöstä Hurricanesin johtoon ja jatkoajalla tshekkihyökkääjä Martin Necas ratkaisi ottelun suomalaisen syötöstä. Skjei iski otteluun 1+1 tehot. Hurricanesin 1-0 -maalista vastasi avauserässä Tony DeAngelo ylivoimalla.

Antti Raanta torjui Hurricanesin maalilla 20 kertaa. Suomalaismaalivahdin onnistui Sabresilta ohittamaan Alex Tuch ja Rasmus Dahlin. Ukko-Pekka Luukkonen pelasi jälleen Sabresin maalilla ja torjui 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL