Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuvalmentaja nosti yhden seikan esiin – ”Iso juttu voiton kannalta…”

Jim Montgomery on Boston Bruinsin mies.
AOP

NHL:n viime kauden runkosarjan ylivoimainen voittaja Boston Bruins jatkoi vahvaa syysvirettään. Bruins haki yhdeltä tämän kauden suurista mestarisuosikeista eli Dallas Starsin vieraista pisteet vahvan esityksen päätteeksi. 

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins nappasi runkosarjan kymmenennen voiton tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Bruins kaatoi vieraskaukalossa niin ikään vahvasti kautensa aloittaneen Dallas Starsin. Montgomeryn miehistö oli Pete DeBoerin valmentamaa joukkuetta parempi niukin 3-2 -lukemin.

Vieraiden maaleista ottelussa vastasivat uransa avausmaalit tehneet puolustaja Mason Lohrei ja hyökkääjä John Beecher. Kokeneemmasta päästä kapteeni Brad Marchand vastasi lopulta voittomaalista kolmannen erän puolivälissä.

– Kaksi maalia tulokkailta ja neloskentästä, se oli todella iso juttu voiton kannalta. Halusimme saada heidät peliin mukaan nopeasti ja me pystyimme tekemään sen. Puolustimme ottelussa johtoa toisen ja kolmannen erän viimeiset viisi minuuttia erinomaisesti, kehui Montgomery.

Voiton takuumies oli vahvaa kautta pelaava yhdysvaltalaismaalivahti Jeremy Swayman. Swayman teki lukuisia huipputorjuntoja ja nappasi tililleen yhteensä 35 koppia.

Entinen ykköskierroksen varaus Beecher pelasi uransa 12. ottelun NHL:ssä ja oli tyytyväinen uransa ensimmäiseen maaliin kirkkaissa valoissa. New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva hyökkääjä varattiin kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudessa.

– Olen niin iloinen kuin vain voi olla. Ei ainoastaan siksi, että tein uran avausmaalin vaan myös siksi, että se oli iso maali ja auttoi joukkuetta hienoon vierasvoittoon. Meidän kenttä pelasi loistavasti ja se mahdollisti muutaman maalintekopaikan myös itselle, kehui yhdysvaltalaishyökkääjä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL