Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt riitti kärvistely! – NHL-floppi heitettiin AHL:n puolelle

Edmonton Oilersin maalivahti Jack Campbell.
AOP

Yksi NHL:n runkosarjan suurimmista pettymyksistä on toistaiseksi ollut Edmonton Oilers. NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Oilers on hävinnyt todella paljon pelejä ja mikäli tahti ei pian muutu jää pudotuspelit haaveeksi. Joukkueen GM Ken Holland teki tiistaina rajun ratkaisun, millä joukkuetta pyritään herättelemään.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers on aloittanut kauden todella heikosti. Viime keväänä NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelien toiselle kierrokselle edennyt joukkue on voittanut tällä kaudella vain kaksi ottelua 11 kamppailusta. Oilers on Tyynenmeren divisioonassa seitsemännellä sijalla takanaan vain kolme pistettä kerännyt San Jose Sharks. Oilersilla on eroa suoraan pudotuspelipaikkaan jo 11 pistettä.

Oilersin GM Ken Holland teki tiistaina kovan ratkaisun, sillä kokenut kanadalaismanageri lähetti joukkueen ykkösmaalivahdiksi palkatun yhdysvaltalaisen Jack Campbellin AHL:n puolelle.

31-vuotias maalivahti on Dallas Starsin ykköskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Campbell nousi NHL:ssä pelaavaksi maalivahdiksi myöhäisellä iällä Los Angeles Kingsissä, josta hänet kaupattiin Toronto Maple Leafsiin. Maple Leafs ei tehnyt vapaille markkinoille päätyneen maalivahdin kanssa sopimusta, joten Holland kiinnitti Campbellin viiden vuoden ja 25 miljoonan dollarin sopimuksella Oilersiin.

Campbellilla on tällä hetkellä sopimusta vielä reilut kolme kautta jäljellä. Reaalipalkkaa on maksamatta 13,5 miljoonaa dollaria. Campbellin voi NHL:n siirtolistalta poimia mikä tahansa joukkue, mutta se on äärimmäisen epätodennäköistä. Mikäli maalivahti päätyy AHL:n puolelle, niin Campbellista avautuu palkkakattoon 1,15 miljoonaa dollaria lisää tilaa. Viiden miljoonan dollarin kausipalkasta jää 3,85 miljoonaa vaikuttamaan palkkakattoon.

Oilersissa Campbell on aloittanut yhteensä 39 kamppailua ja on voittanut 22 kertaa. Torjuntaprosentti on vaatimaton 88,6.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL