Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Columbuksen päävalmentaja sätti omiaan – ”Katselimme vain peliä…”

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Pascal Vincent.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoiset maalijuhlat kahdessa ensimmäisessä ottelussa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Florida Panthers nappasi kaksi pistettä kotiyleisönsä edessä, kun joukkue onnistui lopulta kaatamaan Columbus Blue Jacketsin maalintekotalkoiden jälkeen. 

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti kauden kuudennen voiton NHL:ssä 11 otteluun. Panthers kaatoi Pascal Vincentin valmentaman Columbus Blue Jacketsin maalijuhlien jälkeen 5-4 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Blue Jackets on voittanut tällä kaudella neljä kamppailua ja jäänyt pisteittä viidesti. Panthersia vastaan koettu tappio varsinaisen peliajan jälkeen oli joukkueelle kolmas. Runkosarjan 12 otteluun pisteitä on kertynyt yhteensä 11 kappaletta.

Vierasjoukkue nousi ottelussa hienosti kiinni yhteen sarjapisteeseen, sillä Panthers karkasi ottelun avauserässä nopeasti 3-0 -johtoon. Tätä seurasi vieraiden neljä perättäistä maalia, johon kotijoukkue onnistui vielä vastaamaan. Jatkoajalla voiton Panthersille naulasi lopulta Carter Verhaeghe.

– Ensimmäisen kymmenen minuuttia me katselimme vain peliä ja toisen joukkueen touhua kaukalossa. Me emme voittaneet yhtään kaksinkamppailua ja emmekä olleet aggressiivisia. Se ei ole meidän tyyliämme, manasi päävalmentaja Vincent.

Blue Jacketsin maaleista ottelussa vastasivat Sean Kuraly, Boone Jenner, Kirill Marchenko ja Alexandre Texier. Elvis Merzlikins aloitti ottelussa vieraiden maalilla, mutta latvialainen vaihdettiin pois kolmen päästetyn maalin jälkeen. Spencer Martin pelasi ottelun loppuun ja torjui 34 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL