Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bayn pettynyt päävalmentaja – ”Emme voi menettää…”

Jon Cooperilla on syytä virnuilla.
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Toronto Maple Leafs pelasi runkosarjan ensimmäistä kertaa Tampa Bay Lightningia vastaan, jonka joukkue on kohdannut kahtena edellisenä keväänä pudotuspeleissä. Viime keväänä Maple Leafs kaatoi Lightningin kuudessa ottelussa ja eteni toiselle kierrokselle. Tämän kauden toinen kohtaaminen ei jättänyt ketään kylmäksi.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti melkoisen maalijuhlan jälkeen hienon kotivoiton Tampa Bay Lightningista. Maple Leafs oli Jon Cooperin valmentamaa Lightningia parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 6-5 -lukemin. Voitto oli Maple Leafsille kauden kuudes 12 otteluun. Lightning on jäänyt 12 ottelussa vain kolmesti pisteittä.

Ottelun avauserässä Lightning iski neljä maalia joista kaksi syntyi ylivoimalla. Nikita Kucherov iski 2+2 tehot ja Brayden Point sekä Victor Hedman vastasivat muista maaleista.

Avauserän 4-1 -johdon jälkeen Maple Leafs iski neljä perättäistä maalia ja pääsi 5-4 -johtoon kolmannessa erässä. Brandon Hagel nosti vieraat ottelussa vielä tasoihin, mutta kahdesti kotijoukkueelta onnistunut Calle Järnkrok ratkaisi voiton jatkoajalla.

– Kaikkien yksinkertaisesti pitää haluta mennä seinästä läpi ihan vaan jo pelikaverinkin vuoksi. Minusta me tiedämme miten tämä homma menee ja miten homma toimii. Liian usein tapahtuu nukahduksia ja olemme tyytyväisiä pelin tilanteeseen. Se on maksanut meille hurjasti pisteitä jo tämän kauden aikana. Emme voi menettää 4-1 -johtoa ja antaa kuutta maalia, kritisoi Cooper.

Lightningin maalilla Jonas Johansson torjui ottelussa yhteensä 27 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL