Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti loukkaantui! – Jopa kuukausia sivussa

New Jersey Devilsin Jack Hughes.
AOP

NHL:n runkosarjan vahvasti aloittanut mestarisuosikki New Jersey Devils sai karmaisevia uutisia. Joukkueen supertähti ja ykkössentteri Jack Hughes loukkaantui viime viikon kamppailussa St. Louis Bluesia vastaan. Loukkaantuminen tulee pitämään NHL:n pistepörssiä johtaneen keskushyökkääjän pitkään sivussa peleistä.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils sai karmeita uutisia. Yhdysvaltalainen ykkössentteri Jack Hughes loukkaantui ikävästi viikonloppuna pelatussa ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Ylävartalovammasta kärsivä Hughes on sivussa viikosta viikkoon statuksella ja mahdollisesti jopa kuukausia.

– Me olimme onnekkaita. Hän pystyi palaamaan vielä peliin ja yrittämään pelaamista, mutta sitten kipu oli liian kova eikä Hughes voinut enää jatkaa peliä. Nyt hän on takaisin New Jerseyssä ja saa hoitoa vaivaansa siellä, kommentoi päävalmentaja Ruff tähtihyökkääjänsä tilannetta.

Kesän 2019 NHL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus on pelannut NHL-urallaan toistaiseksi 254 ottelua ja iskenyt näissä 92 maalia sekä yhteensä 227 tehopistettä.

Tämä kausi on alkanut erinomaisesti, kun kymmeneen otteluun Hughes kerkesi iskemään viisi maalia ja yhteensä 20 tehopistettä.

– Jokainen joukkue joutuu kärsimään loukkaantumisista ja joskus myös merkittävistä loukkaantumisista. Nyt meidän joukkueesta tippui Hughes ulos kapteeni Nico Hischierin lisäksi. Se sattuu, mutta antaa myös muille pelaajille mahdollisuuden astua esiin ja nostaa tasoaan. Meillä on onneksi Dawson Mercerin ja Erik Haulan tyylisiä pelaajia, jotka voivat pelata keskellä, niin se auttaa merkittävästi, kertoi Ruff.

Devils voitti maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa ensimmäisen täyden ottelunsa ilman Hughesia. Mercer onnistui maalinteossa, kun Devils kaatoi Chicago Blackhawksin 4-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL