Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton nousu! – NHL:n superyllättäjä hirmuiskussa

Vegas Golden Knightsin Logan Thompson antautuu Anaheim Ducksin Sam Carrickille.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on aloittanut tämän kauden runkosarjan erinomaisesti. Golden Knights oli selvinnyt runkosarjan 12 ensimmäisestä ottelusta ilman täyttä pistemenetystä. Ensimmäinen täysi pistemenetys tuli eteen Kalifornian reissulla sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Anaheim Ducksin ollessa kotiyleisönsä edessä hallitsevaa mestaria parempi.

Greg Croninin valmennuksessa erinomaista syyskiekkoa pelannut Anaheim Ducks nousi mahtavaan voittoon sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ducks nousi voittoon Bruce Cassidyn valmentamaa Vegas Golden Knightsia vastaan oltuaan päätöserään lähdettäessä jo kaksi maalia perässä. Ducks oli vahvempi lopulta lukemin 4-2.

Voitto oli viime kaudet melkoisessa syöksykierteessä olleelle Ducksille jo kauden seitsemäs 11 otteluun ja samalla kuudes putkeen. Ducks hävisi kauden avausottelunsa vieraissa Golden Knightsille ja voitti tämän jälkeen kotiavauksensa, jota seurasi kolmen ottelun tappioputki. Lokakuun 25. päivän jälkeen Ducks ei ole NHL:ssä tappiota kokenut.

Ducksia vastaan koettu tappio oli Golden Knightsille ensimmäinen täysi pistemenetys tämän kauden NHL:ssä. 13 otteluun Cassidyn valmentama miehistö on voittanut 11 kertaa ja hävinnyt kerran varsinaisen peliajan jälkeen.

Ottelua Ducksia vastaan Golden Knights johti kahden erän jälkeen 2-0 -lukemin Jack Eichelin ja Ivan Barbashevin maaleilla. Päätöserässä Ducks oli kuitenkin kova. Kotijoukkue nousi reilussa kymmenessä minuutissa tasoihin Adam Henriquen ja Sam Carrickin osumilla.

Ducksin sisäisen pistepörssin ykkösnimi Mason McTavish iski 3-2 -johtomaalin reilut kolme minuuttia ennen loppua ja Carrick niittasi 69 sekuntia ennen päätössummeria lopullisen niitin tyhjiin.

John Gibson oli erinomaisessa vireessä kotijoukkueen maalilla torjuen yhteensä 30 kertaa. Logan Thompson venyi kiekon tielle 19 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL