Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicansin voittoputkelle jatkoa! – Ruotsalaiset isossa roolissa

Lahden Pelicansin Lars Bryggman teki jatkosopimuksen.
AOP

Liiga-viikko käynnistyi yhdellä ottelulla, kun Mikkelissä Jukurit isännöi Lahden Pelicansia. Jukureilla on ollut viime viikkoina vaikeaa eikä tilanne helpottunut tiistaina, sillä joukkue kärsi jälleen tappion. Jukurit katkaisi viikonloppuna tappioputken hienolla vierasvoitolla, mutta ei onnistunut jatkamaan siitä voittoputkea tiistaina.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans otti todella hienon vierasvoiton Liigassa. Pelicans kaatoi Mikkelin Jukurit vieraissa 4-1 -lukemin ja venytti voittoputken jo kolmen ottelun mittaiseksi Liigassa.

Pelicans nousi nyt kiinni pudotuspelipaikkoihin 19 pisteellään. Lahtelaisilla on takanaan 15 ottelua, kun Jukureilla ja Sportilla on 14 ottelua, jotka ovat pussinokkien edessä. Liigassa on kuusi joukkuetta samassa pistemäärässä.

Ottelussa maalinteko alkoi heti avauserässä, kun Pelicans karkasi vierasjohtoon Patrik Carlssonin osumalla. Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia, kun ylivoimalla Jukurit tuli Niko Huuhtasen osumalla tasoihin, mutta tshekkihyökkääjä Adam Beres siirsi Pelicansin uudestaan johtoon. Maali oli 19-vuotiaan hyökkääjän Liiga-uran ensimmäinen.

Päätöserässä nähtiin kaksi maalia ja kummastakin vastasi vierasjoukkue. Ensin tshekkipuolustaja Michal Jordan vei erän kuudennella minuutilla vieraat jo kahden maalin johtoon. Reilut kaksi minuuttia ennen loppua Lars Bryggman naulasi loppulukemat tyhjiin. Bryggman keräsi ottelussa tehot 1+1.

Olympiavoittaja Jussi Olkinuora torjui Pelicansin maalilla 24 kertaa voiton eteen. Rasmus Korhonen nappasi 22 koppia Jukurien maalilla.

Jukurit jatkaa viikonloppuna kauttaan kahdella ottelulla KalPaa vastaan. Pelicans kohtaa torstaina TPS:n kotonaan ja lauantaina Vaasan Sportin vieraissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga