Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa isot pisteet jaossa! – ”Voittoputkelle jatkoa?”

Lahden Pelicansin Jonas Enlund jatkaa tutussa paidassa.
AOP

Liigassa uusi viikko käynnistyy tiistaina yhden ottelun voimin, kun Mikkelin Jukurit isännöi Lahden Pelicansia. Kummallakin joukkueella on uuteen viikkoon lähdettäessä voitot alla. Jukurit sai pitkän voitottoman putken poikki viikonloppuna.

Yksi Liiga-kauden suurimmista suosikeista on ollut Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans. Pelicans aloitti runkosarjan todella vaisusti, mutta on onnistunut ottamaan kaksi kolmen pisteen voittoa putkeen ja noussut jo 16 pisteeseen. Sarjataulukossa viime kauden finalisti pitää hallussaan 14. sijaa. Suoraan puolivälieräpaikkaan on matkaa lokakuun lopussa viisi pistettä.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit aloitti kauden todella vahvasti, mutta ajautui lokakuun puolella viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Viikonloppuna Jukurit löi komealla tavalla putken poikki, kun joukkue haki Rauman Lukon vieraista 6-1 -voiton. Tuossa ottelussa puolustaja Niklas Peltomäki onnistui iskemään kaksi maalia ja nostamaan koko kauden maalisaldonsa neljään. Viime kaudella tehopisteitä Liigassa syntyi yhdeksän 52 otteluun.

Jukureilla on vahvan alkukauden myötä koossa 19 pistettä ja sarjassa sijoituksena kahdeksas 13 pelatun ottelun jälkeen. Eroa kuudetta sijaa pitäviin Oulun Kärppiin on kaksi pistettä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kerran aiemmin ja tuossa ottelussa Jukurit oli vieraissa 4-0 -lukemin vahvempi. Viime talvena joukkueet pelasivat tammi-helmikuussa toisiaan vastaan aiemmin ja tuolloin ottelut menivät Pelicansille 4-1 ja 3-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga