Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa jättimäinen kierros! – Tampereella todellinen herkkupala

Tapparan supertähti Anton Levtchi.
AOP

Liigassa pelataan keskiviikkona kolmen ottelun kierros. Kierroksen mielenkiintoisin kamppailu pelataan Tampereen Nokia Areenassa, kun sarjaa johtava Tampereen Tappara isännöi Porin Ässiä. Ässät on sarjassa neljäntenä ja voi voittamalla Tapparan jo nousta sarjassa toiseksi. 

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara hakee keskiviikkona kahdeksan ottelun mittaiselle voittoputkelle jatkoa kotiyleisönsä edessä. Tappara kohtaa niin ikään hyvässä syysvireessä olevan Jere Härkälän valmentaman Porin Ässät.

Tappara voitti viime viikonloppuna kummatkin ottelunsa. Perjantaina Tappara kaatoi kotiyleisön edessä SaiPan tylysti 6-1 -lukemin ja lauantaina vieraissa parempaa ilmettä esittäneen Oulun Kärpät 4-1 -lukemin.

Tapparan tehomiehenä on alkukauden osalta ollut kesken viime kauden Tampereelle palannut Anton Levtchi. Kultakypärää kantava hyökkääjä on iskenyt 14 otteluun hurjat 20 tehopistettä. Levtchi jakaa Liigan pistepörssin kärkipaikkaa yhdessä JYP:n Jerry Turkulaisen kanssa. Turkulainen on iskenyt seitsemän maalia, kun Tapparan kultakypärällä on vain kuusi tehtyä maalia tällä kaudella.

Ässät pelasi viime viikolla vain yhden ottelun, mutta se oli voitokas. Ässät onnistui kaatamaan Helsingin IFK:n kotiyleisönsä edessä 4-3 -lukemin. Ässissä tehot ovat menneet laajasti ympäri kokoonpanoa, sillä joukkueen tehokkain pelaaja on ollut kanadalaispuolustaja Martin Lefebre. Lefebre on iskenyt 11 tehopistettä.

Keskushyökkääjä Jan-Mikael Järvisellä on myös 11 tehopistettä, mutta vain yksi maali, kun kanadalainen on osunut kahdesti. Ässien maalitykki on ollut New Jersey Devilsin varaama Lenni Hämeenaho kahdeksalla osumalla 14 otteluun.

Keskiviikon ottelu on joukkueiden ensimmäinen tämän kauden kohtaaminen. Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa neljä kertaa ja näistä voitot menivät Ässille 3-1.

Liigan sarjataulukon tilanne voi kärjen osalta tiivistyä entisestään, sillä toisena oleva Helsingin IFK isännöi SaiPaa ja kolmantena oleva Tampereen Ilves pelaa KooKoon vieraana. Viidentenä oleva Rauman Lukko kohtaa Vaasan Sportin vieraissa. Kuudentena oleva Kärpät matkustaa Turkuun Tommi Miettisen valmentaman TPS:n vieraaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga