Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa tarjolla huippuottelu! – Perjantaina iso kierros

TPS:n Lauri Korpikoski ja HIFK:n Kristian Vesalainen.
AOP

Liigassa aloitetaan viikonloppu perjantaina viiden ottelun voimin. Perjantaina on luvassa tuttuun tyyliin neljä todella tasaista kamppailua ennalta, mutta yksi ottelu, joka voi levitä käsiin hyvinkin pahasti. Kierroksen mielenkiintoisin kamppailu pelataan Turussa, kun TPS isännöi Porissa torstaina hävinnyttä HIFK:ta.

Liigassa pelataan perjantaina isoista pisteistä. Perjantaina on luvassa tasaisia kamppailua. Tampereella pelataan ennalta epätasaisin kamppailu perjantaina, sillä sarjakärki Tappara isännöi Ville Hämäläisen valmentamaa Lappeenrannan SaiPaa.

SaiPalla on 11 ottelun jälkeen koossa kahdeksan pistettä ja matkaa on jo kymmenen pistettä viimeiseen pudotuspelipaikkaan. SaiPalla on toki neljä ottelua vähemmän pelattuna kuin KooKoolla.

KooKoo pelaa perjantaina kotiyleisönsä edessä JYP:ä vastaan. JYP on sarjassa 11 pelatun ottelun jälkeen kahdeksantena vain pisteen KooKoota edellä. Voitolla Jukka Rautakorven miehistö voisi nousta jo kuuden joukkoon. JYP:llä on perjantaihin tullessa kahden ottelun voittoputki viime viikonlopulta alla, kun Jukurit kaatui kotona ja Lukko vieraissa.

Kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Turussa, kun TPS isännöi Ville Peltosen valmentamaa Helsingin IFK:ta. Tommi Miettisen valmentama TPS aloitti kauden loistavasti, mutta viimeiseen seitsemään kamppailuun joukkue ei ole onnistunut ottamaan voittoa varsinaisella peliajalla. Viisi ottelua on päättynyt tappioon varsinaisella peliajalla ja kaksi kertaa TPS on napannut voiton jatkojen jälkeen.

HIFK kärsi torstaina kauden toisen tappion varsinaisella peliajalla, kun Porin Ässät oli kotiyleisönsä edessä vahvempi 4-3 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga