Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Teemu Turunen hurjassa iskussa! – Kärpille murskavoitto

Oulun Kärppien Teemu Turunen iski kaksi maalia Jukureita vastaan.
AOP

Ensimmäiset neljä kierrosta Liigassa suurissa vaikeuksissa ollut Oulun Kärpät on ryhdistäytynyt merkittävästi. Kärpät nappasi torstain Liiga-kierroksella jo viidennen voiton seitsemään otteluun, kun Mikkelin Jukurit kaatui Raksilassa. Kärpät nousi voittonsa myötä jo kiinni suoraan puolivälieräpaikkaan, kun joukkueella on 12 ottelua runkosarjaa takana.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät nappasi äärimmäisen makean kotivoiton torstain Liiga-kierroksella. Kärpät kaatoi kotiyleisön edessä Olli Jokisen valmentaman Mikkelin Jukurit selvin lukemin 5-1. Yleisöä Raksilassa oli vain reilut 3700 katsojaa. Kärpät on voittanut kotiyleisönsä edessä vain kolme ottelua tällä kaudella.

Kotijoukkue oli alusta alkaen vahva. Ensimmäiseen erään Kärpät teki kaksi maalia ja onnistui kahdesti myös toisessa erässä. Päätöserä päättyi tasan 1-1, joten Kärpät juhli voittoa.

Kärppien ykköstähti ottelussa oli hurjassa vireessä oleva Teemu Turunen. Turunen iski ottelussa tehot 2+2. Turunen teki maalinsa avauserään ja nosti koko kauden saldon kuuteen osumaan. Toisessa erässä taitava laitahyökkääjä teki esityöt Aleksi Antti-Roikon ja Ville Koivusen osumiin. Antti-Roikolle osuma oli kauden toinen ja Carolina Hurricanesin varaamalle Koivuselle kauden neljäs. Kotijoukkueen viidennestä maalista vastasi Kasper Björkqvist.

Päätöserässä Jukurien kavennusmaalista vastasi Niklas Peltomäki. Maali oli vuonna 1998 syntyneelle puolustajalle kauden toinen. Espoosta kotoisin oleva puolustaja on pelannut Liigassa runkosarjaan yhteensä 234 ottelua ja iskenyt näissä 12 maalia.

Kolmannen erän suurin erikoisuus oli se, että kumpikin joukkue pääsi yrittämään maalia rangaistuslaukauksesta, mutta kumpikaan ei onnistunut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga