Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ässille isot pisteet! – Patapakka jo Liigassa toiseksi

Porin Ässien Dylan Fabre teki kaksi maalia HIFK:ta vastaan.
AOP

Liigassa pelattiin torstaina kahden ottelun kierros. Isoista pisteistä pelattiin niin Porissa kuin Oulussa. Porissa pelattiin paikasta Liigan kakkospaikalla, jonka otti vahvan ensimmäisen 30 minuutin ansiosta kotijoukkue Ässät. Ässät kaatoi vahvassa vireessä olleen HIFK:n jykevän esityksen päätteeksi.

Jere Härkälän valmentama Porin Ässät nousi Liigassa jo toiseksi heti hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Tapparan kantaan. Ässät kaatoi kotiyleisönsä edessä Ville Peltosen valmentaman Helsingin IFK:n 4-3 -lukemin. Porissa katsojia oli reilut 5000.

Ottelussa kotijoukkueen ykköstähti oli kaksi maalia tehnyt Dylan Fabre, joka nosti koko kauden maalimääränsä neljään. Fabre iski Ässien 2-0 -maalin avauserässä ja vei kotijoukkueen 3-0 -johtoon toisessa erässä. Muista maaleista vastasivat puolustaja Libor Zabransky ja Eemil Erholtz.

Erholtzin 4-0 -maalin jälkeen HIFK vaihtoi maalilleen Niko Hovisen. Roope Taponen aloitti ottelun ja torjui yhteensä yhdeksän kertaa. Hoviselle kertyi 28 minuutin aikana myös yhdeksän torjuntaa.

HIFK:n kiri käynnistyi toisen erän lopulla, kun kahden miehen ylivoimalla Kristian Vesalainen kavensi ottelun 4-1’n ja Julius Nättinen onnistui puoli minuuttia myöhemmin samaisella ylivoimalla 4-2 -kavennuksessa. Maali oli Vesalaiselle kauden seitsemäs. Hyökkääjä teki myös esityön Nättisen maaliin, jolle osuma oli kauden kolmas.

Päätöserässä HIFK:n ykkössentteri Jori Lehterä iski 4-3 -kavennuksen reilut kolme minuuttia ennen loppua. Maali oli ykkössentterille kauden ensimmäinen. Lehterä teki otteluun 1+1 tehot.

HIFK:lle tappio oli vasta kauden toinen varsinaisella peliajalla. Viimeksi Peltosen valmentama miehistö on taipunut kauden avausottelussaan ja silloinkin vieraissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga